N95
Re: Nokia N95
здравеите,R_Blackmore телефона в USA и ти го оправиха и всъшност как го оправят попиталиги,доколкото виждам то си е фабричен дифект-това за луфта
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
ima telefon,koito e za USA na nokia. obadih se i im kazah za problema. popitaha me za IMEI-to na (pi6e go na kutiqta pod "material" ID). prodiktuvah im go i mi kazaha,4e e v garanciq i v 10 dneven srok trqbva da go izpratq,ili posle pak trqbva da se obajdam. izpratih go po po6tata v 6tata Alabama,kudeto e Nokia Repair Center za USA. sled 8 dni telefonut pristigna. neznam kakvo sa go pravili, ne sum pital...
-
- Регистриран: 26 апр 2006, 12:23
Миналата седмица си взех тел-а от М-тел.Слайда е малко хлабав,когато е затворен,иначе немърда.Гледах същия тел на мой приятел,купен от Англия и е горе-долу същия.Неговия не е заключен към оператор за разлика от моя.М-телския обаче е с последния фърм и софтуеър,при него картата на Бг е много по-зле,има само големите градове.ГПС-а се свързва много по-бавно от моя и има разлика в менютата.Картата на моя съм я тествал в София,доста подробна е,като на близък зуум те дава малко в страни от пътя,като го намалиш малко се оправя.Чаках моя 2 месеца и от трите,който ми предложиха слайда му беше най-стегнат.Дадох малко повече пари,ма поне не е некое тайландско дърво.не е забивал или се рестартирал досега(щракам го яко).Има проблем със снимането на тъмно(като всички Нокии),иначе кой знае каква разлика в снимките сравнени със Н73-ката ми невиждам освен големината на снимките.Интересно ми е някой пробвал ли е версията на Руут66 дето бачкала с вътршния приемник на тел-а.До една семица ще пътувам до Австрия или Германия и ще го пробвам и там.За БГ навигация се оказа че няма,а за чужбина май ще трябва да се плаща.Имам чуството че звука на Н73 е по-добър,тука ми се чува някакъв метален отенък.С 512мб карта съм дето беше в комплекта,кажете дали бачка добре с 2 гб или се бави(интересува ме заради картите,имам бая да качвам).Друго кой знае какво не ми прави впечатление,не съм го разглеждал подробно,само ГПС-а и камерата ме интересуват.Аре чао за сега.....
и колко е в Мтел?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
kam 1370 mai beshe s karta ina4e nad 14i 70 ili 80 beshe bez karta
-
- Регистриран: 26 апр 2006, 12:23
1440 го платих,с неква мижава отстъпка уж...
vamazon.com go ima ve4e za 540 dolara mnogo barzo pada navan sigurno zaradi aplee
а при сам кога ли ще е на тази цена?
Черен Н95 с 8гб памет, звучи доста добре :)
Znae li nyakoi kak i ot kade da si svalya karti za GPS-???????