N95
Re: Nokia N95
http://www.b4utele.com/?function=DISPLAYPRODUCT&productid=570 vijte kolko pari struva ve4e na van
Няма нищо, приятелю. Винаги съм гледал добре на теб. За чалгата си признавам, че малко прекалих, всеки има право на избор. Изобщо, няма проблеми между нас.:)
Аз не съм журналист, водя се редактор. Защото не вземам интервюта, а пиша статии. Също съм модератор и в техния форум(той не е толкова активен като нашия). Отскоро съм автор, имам 2 статии и още две в броя за август, който още не е излязъл.
Аз не съм журналист, водя се редактор. Защото не вземам интервюта, а пиша статии. Също съм модератор и в техния форум(той не е толкова активен като нашия). Отскоро съм автор, имам 2 статии и още две в броя за август, който още не е излязъл.
THE BEST THE BEST THE BEST !!!!
N95 прдставлява N80-tka с GPS
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
da,napravo sa 1 kum 1. xaxa, vzemi se skrii,za6toto mai4e ti e kiselo grozdeto i na teb!
Значи свалих си maploader и си качих картата на бг на тела ,но като дам на карти и сателита ми се задрасква и ме пита за wifi.Някой ще можели да ми обясни как да го оправя
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
ami spri si avtomati4noto tursene na mreja ot nastroikite v "Maps".
Ката спра използването на мрежата ми изписва ,че изп. на мрежата е забранено и може да се пусне от настройкките на прилож.След това ме вкарва в опцйте
"Тема: Re: Nokia N95
Автор: apolon25
Публикувано: 28.07.2007 13:49
аре няма ли малко да падне жената на тела:)"
"Жената" не знам как ще падне ( е не че не знам ) , но цената може би .
Автор: apolon25
Публикувано: 28.07.2007 13:49
аре няма ли малко да падне жената на тела:)"
"Жената" не знам как ще падне ( е не че не знам ) , но цената може би .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
хехе е да жената ще падне няма къде да отиде:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ