N95
Re: Nokia N95
Сигурно ли че Нокиа Н95 работи с 4гб microSD и 149лв заслужават ли си или я има някъде и за по-добри пари, питам защото този 1гб малко ме ограничава и мисля да взема 4гб.
Аз съм с 2 гб, но преди да си я купя в магазина бяха сложили карта от 4 гб и нокията я разпозна.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
И на мен ми се струва малко безмислена.
(баркода)
(баркода)
Има програма с която разбираш, кой е производителя на стоката. На моята 93 я има.
някой дет е 4 гб карта можили даме напити от каде даси зема картата и тва някой бе6е написал някви карти 6 , 12 , 14 те кога 6те излезнат и дали 6те можи на Н95 ....... плс кажете от каде даси зема 4 гб карта
Абе хора дави попитам как мога да направя така4е светкавицата да свето нон стоп :Д като фенер даго исполсвам плс кажете
имам проблем с гпс влизам и се ресва тела някой с тоя проблем плс помогнетеми мояливисе нз кода правя... влизам мап лоадер или изтегли зарежда до 100% и се ресва зако така нз
Ти кажи как става на Н93 а те сигурно са сходни и по същия начин ще стане и на Н95.
При моя- няма. Но незнам въобще на Н95 да има.
абе хора дави питам:вашите N95 когато набирате някого освен сигнала за набиране чували се и едно допълнително бръмчене,и когато провеждам разговор също се чува леко шумене но е по различно от това когато набирам,чудясе дали причината не е понеже тел. е на 3-ри дни и не се е разработел