N95
Re: Nokia N95
xora kajete mi molya ot kade moga da kacha normalna karta na BG
Az si ks4ih ot Nokia Mapioader. Moje i ot internet no ste ti izlezne skapo.
Нормално е някак си да е така! ако се замислиш, само името му го подсказва. Навигатора е много як тел. как то и всички модели до сега от 9-а серия. но това си остава др. тип телефо. :)
Не прави кой знае какви снимки.Един мой приятел го има и като цяли телефона е супер,но не може да прави нощни снимки.
ako znaesh ot kade (vav interneta ) napishi adresa . blagodarya
Едно питане до притежателите на Нокиа N95?
До днес не си бях купил доп.карта mikroSD днес си взех и ми прави впечетление че когато я сложих и отварям Галерия в първите 2 секунди ми изписва няма фото или видео и на 3-4 секунда ги отваря снимките или клиповете,при вас така лие? Картата е 2GB i e na A-Data
До днес не си бях купил доп.карта mikroSD днес си взех и ми прави впечетление че когато я сложих и отварям Галерия в първите 2 секунди ми изписва няма фото или видео и на 3-4 секунда ги отваря снимките или клиповете,при вас така лие? Картата е 2GB i e na A-Data
Nokia N95
Цена 800 лв.
Експлоатация нов
Гаранция да
Коментар Sobstvenik na magazin za telefonna i komputarna tehnika v 4ujbina vi predlaja GSM aparati novi vsi4ki marki,modeli i cvetove!!!
VSI4KI GSM APARATI SA NA POLOVIN CENA!!!
VAZPOLZVAITE SE KOLICESTVATA SA OGRANICENI!!!
За контакти LODI
Рейтинг няма » класирай участника
Телефон 0033661424015
Email [email protected]
Град -- друг град --
Публикувано на 17.08.2007 19:05
Видяна 41
-----------------------------------------------------
на този дали може да му се вярва да му се поръча телефон?
Цена 800 лв.
Експлоатация нов
Гаранция да
Коментар Sobstvenik na magazin za telefonna i komputarna tehnika v 4ujbina vi predlaja GSM aparati novi vsi4ki marki,modeli i cvetove!!!
VSI4KI GSM APARATI SA NA POLOVIN CENA!!!
VAZPOLZVAITE SE KOLICESTVATA SA OGRANICENI!!!
За контакти LODI
Рейтинг няма » класирай участника
Телефон 0033661424015
Email [email protected]
Град -- друг град --
Публикувано на 17.08.2007 19:05
Видяна 41
-----------------------------------------------------
на този дали може да му се вярва да му се поръча телефон?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Аз съм същия телефон и с карта 2 гб, при мен няма такъв проблем, ако въобще това за което говориш е проблем. Ако искаш рестартирай телефона.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
До всички притежатели на N95
оказа се че навигатора има по добър софтуер от N95
вижте какво ми писаха в темата за
Nokia 6110 Navigator
----------------------------------------------------------------------
» Отговор
» Виж мобилния телефон
Re: Nokia 6110 Navigator [Re: apolon25]
Автор: omax
Дата: 15.08.2007 23:02
Драги, навигатора на 6110 си е специализиран телефон за навигация. При н95 просто е екстра. Навигатора на 6110 си е с вграден лицензионнен софтуер Роут 66 - може би най-добрия навигационен софтуер. няма нужда от кракване и т.н. Просто си върви инсталиран с телефона и има има карти на целия свят вкл. и на БГ и най-вече на София, Варна , Пловдив и т.н. Работи перфектно и навигацията е уникално точно. Току що ми навигира към една много забутана улица № 6 в квартал "бункера" на София. Дори и тази улица не бе проблем за Навигатора. В н95 няма този софтуер. Разчита се на кракнати версии които не знам дали стават за навигация или просто се разглежда местоположението на обекта.
оказа се че навигатора има по добър софтуер от N95
вижте какво ми писаха в темата за
Nokia 6110 Navigator
----------------------------------------------------------------------
» Отговор
» Виж мобилния телефон
Re: Nokia 6110 Navigator [Re: apolon25]
Автор: omax
Дата: 15.08.2007 23:02
Драги, навигатора на 6110 си е специализиран телефон за навигация. При н95 просто е екстра. Навигатора на 6110 си е с вграден лицензионнен софтуер Роут 66 - може би най-добрия навигационен софтуер. няма нужда от кракване и т.н. Просто си върви инсталиран с телефона и има има карти на целия свят вкл. и на БГ и най-вече на София, Варна , Пловдив и т.н. Работи перфектно и навигацията е уникално точно. Току що ми навигира към една много забутана улица № 6 в квартал "бункера" на София. Дори и тази улица не бе проблем за Навигатора. В н95 няма този софтуер. Разчита се на кракнати версии които не знам дали стават за навигация или просто се разглежда местоположението на обекта.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black