N95
Re: Nokia N95
а може ли по подробно че на моя не ще да тръгне (и какав activation cod ) ще ти бъда много благодарен
kak da si akteviram GPS-sa ve4e si razkodirah telefona oba4e ne6te da tragne namira mi samo balgariq i postoqno tarsi na M-TEL sam razkodirah go za 80 lv ako nqkoi iska razkodirane da kaje
Za da nameri satelt telefona triabva da e otvoren i da si na otkrito.
Пада цената на Н95 в гаражните магазини, където гаранция - Франция. Виж цената в М-ТЕЛ, Германос и Туби и ще видиш че няма никакъв рязък спад. Още през април написах в този сайт и си стоя зад думите си, че Н95 няма никакъв шанс да слезе под 1000 лв в големите вериги, а на 800 лв може да се продава някоя китайска нокла.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
a v stara zagora goga 6te raboti GPS-sa pokazvami ulicite pez imena a na plovdiv sofiq i drugi pokazva namirame kadesam i me sledi no nemoga da mu zadam kordinati HELP 4ERPNQTA E OT MEN
ami sega predi nqkolko dena se slu4i edna stranna slu4ka davat mi n95 za 500 lv. malko me samnqva i zatova re6ih da pitam :) se pak koi znae moje da e kraden i ako e kraden kak moje da go namerqt ???
за 500лв или наистина е краден(може да се открие по IMEI когато е регистриран в мрежата),или най вероятно е някое китайско копие на Н95,което само външно наподобява Н95.Внимавай!
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
е как така не можеш да му зададеш координати? като търсиш името или номера на дадена улица какво става?намира ли я?
някой ще ми ми каже ли коя е най яката и напълно функционалната програма за нашия N95
1) Tom Tom
2) Smart2Go
3) Route66
p.s. ако има още пишете
1) Tom Tom
2) Smart2Go
3) Route66
p.s. ако има още пишете