N95
-
- Регистриран: 01 ное 2005, 20:26
Re: Nokia N95
айде...... мой е вече:)успер е мн ми допада:)
само батерииката кара мн малко ама ще свикнем :)
само батерииката кара мн малко ама ще свикнем :)
Zdraveite,svetkavicata na N95 mojeli da sveti postoqno"da se polzva kato projektor" ako moje kak?
има такива програми които карат светкавицата да свети постоянно потърси в интеренета
izliza mi samo stara zagora i ylici bez imena daje nqkoi ylici gi nqma
-
- Регистриран: 26 сеп 2007, 17:12
Хей,народе!Ако някой се интерисува за покупка на Nokia N95 - насреша съм! на [email protected]
Скоро ми го подариха ама нещо ме е шубе да се разкарвам с такъв телефон!ЩЕ се договорим за цената!
Скоро ми го подариха ама нещо ме е шубе да се разкарвам с такъв телефон!ЩЕ се договорим за цената!
-
Ами той е на 10 дни този телефон взет от магазин за 1489.Мога да покажа всички фактури.Имам 2 години гаранция.Значи всичко си му бачка изпробвах го!Ако си слагасен за 1000 лв.
Znachi bratle si mnogo zle otkam Simbian baziranite telefoni:1 N95 ne e 9.3 a Simbian 9.2 Razlikata e ogromna kato se ima predvit che oshte ne e izmislena OS 9.3 2. prilozhenieto Nokia mab prosto za Bulgaria e tolkova neestestveno kolkoto Moskvich12 za Finlandskite Tundri. Da plusa mu e vgradenia GPS i do tam,zashtoto e nesavmestim s nai dobrata GPS programa TOM TOM .Poviarvai mi imam N95 i napalno se razocharovah ot nego.Pak se varnah kam viarnata si N80 za da moga da ispolzvam GPSa s TOM TOM e viarno s prenosim Blutut chip set no tochnosta mu e 2 metra,a i kartite sa po podrobni,e za BG sa malko stari no vinagi mozhe da si svalish niakoia po nova za bez pari,spravka ot NOkia mi iskaha 35 Evro za karta na BG za NOKIA MAP.A i samia telefon neshio izdisha ot kam slaida,razhlopchise na 2 mesec?s N80 niamam tozi problem.Taka che ti preporachvam da se varnesh kam N73
-
Сериозно ли говориш?Искаш да кажеш че за 10 дни и паднала с 500 лева цената?Олеее!Ами ще помисля и може да се разберем за 800 лв.Ти от къде си иначе?Аз съм от Пловдив!
не искам да кажа това просто искам да кажа че телефона сега чисто нов го има за 1000 лева и то не е само от 1 място.
мога да ти кажа че там откъдето сте си го купили телефона явно е стара пратка и с надута надценка и затова е с толкова висока цена!
повече от 800 лева трудно ще му вземеш защото чисто нов е 1000 лева
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1196&sub=shop
мога да ти кажа че там откъдето сте си го купили телефона явно е стара пратка и с надута надценка и затова е с толкова висока цена!
повече от 800 лева трудно ще му вземеш защото чисто нов е 1000 лева
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1196&sub=shop
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
И за 900 го има и то на доста места,моя го плащах 1200 преди 2 месеца и нещо?