N95
Re: СМЯНА НА PRODUCT CODE и ОБНОВЯВАНЕ на Nokia BB5 телефони
Благодаря ти за комплимента, но съм на 30 години и имах добър старт с кютек 9000 :))))))))))) след него, всичко ми е като детска игра ! Пък и това ми е супер хоби от 4 ри години. Занимавам се с маркетинг и реклама. Разбира се в нокията ми липсва тъч скрийна, писането на кирилица и копирането от интернет, но като телефон за работа ми е супер! Покетите забиват в неподходящ момент, бавни са, 10 мегабайта с покета свалям 10 минути, че и повече а с нокията 2-3 минути. Да не говорим за новия офис пакет, който си купих вчера и мога да редактирам документи. Прикачването и изпращене на файлове от телефона, също става за секунди а това ми е особенно важно ! И всичко това с 1 ръка ! Ти с какъв телефон си сега?
Аполоне, имам нужда от помощ, от къде да си намеря плеър за филми, кой плеър е най добър и филми за Н95 къде има ? Ще ми се да си сваля някакъв филм и да видя как ще е , че със Спайдър Мен, нещо не ми се отвори парашута :)))))))))) Също да те питам, за конвертиране коя е най добрата програма и имам ли нужда от такава или някъде по форумите, мога да си намеря конвертирани ? С филмите, хич не съм на ти , никога не съм си качвала ! Благодаря предварително !
Re: volframa
ами човек то и аз отначало ми беше зор докато се регистрирам ама ти трябва да имаш поща в някъде другаде а не тези стандартните и ще стане аз пробвах с тази в unibg.org и ми я прие така че ако имаш време или намериш някъде другаде опитай.
CorePlayer и PocketDivXEncoder идеална да си правиш филмите за телефона.Вгражда и субтитри.
ЗА гледане на филми на телефона само TCPMP плеър за WM. Всичко друго е ОПИТ.
Дизел, благодаря ти, качих новата версия, но като искам да я платя ми дава грешка, а иначе не мога да я регистрирам , може ли помощ?
да ви питам оригиналният Нокиа Н серия, видео мениджър, не става ли? някой има ли опит?
Видео мениджър не е плеър, а програмка, за сваляне и стрийминг на видео от различни източници. Youtube, N-series Experience, BBC...
Иначе не си харчи парите, има кракове, колкото искаш. Аз моя го свалих директно така.
Иначе не си харчи парите, има кракове, колкото искаш. Аз моя го свалих директно така.