N95
-
- Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01
Re: Nokia N95
Моля ви се някои да ми каже как да си оправя телефона. Като му ъпдеитвах софтуера стана нещо и се изклиучи телефона и ми изписа някви работи и сега не мога да си включа телефона. Моля някои да обясни как да си сложа софтуера :( Много е спешно. Благодаря ви предварително. Ако може някои да ми го обясни по скайп ще му бъда много благодарен. Скайпа ми е : tarkan_osman
ами трябва да я сертифицираш и потегля ротате ме
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Re: RotateMe 2.0 beta5 - първа официална бета
@scoffer
Новото е:
параматър: чувствителност
параметър: реактивност
опция: автоматично стартиране
опцтия: автомачино деактивиране след време или като се заключи клавиатурата (пести батерия)
опция: приоритет - при висок, по-бързо реагира
опция: системна програма, за не се затваря при липса на памет.
опция: скрита, не се вижда в менюто при смяна м/у програмите
@gottex
програмата е НЕСЕРТИФИЦИРАНА, трябва да се сертифицира за телфона ти, за да работи
@Bogatasha
носи го сервиз
Новото е:
параматър: чувствителност
параметър: реактивност
опция: автоматично стартиране
опцтия: автомачино деактивиране след време или като се заключи клавиатурата (пести батерия)
опция: приоритет - при висок, по-бързо реагира
опция: системна програма, за не се затваря при липса на памет.
опция: скрита, не се вижда в менюто при смяна м/у програмите
@gottex
програмата е НЕСЕРТИФИЦИРАНА, трябва да се сертифицира за телфона ти, за да работи
@Bogatasha
носи го сервиз
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
как да го направя и от каде да я изтегля
ясно мерси Чо значи ще трябва да я пробваме:))
да определено е доста по подобрена.
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
zdr,
predi 20 dena si dadoh tela(n95) na remont v handy zaradi tova che tela ne vkliu4vashe.Kazaha mi che shte go pratiat v aplha copy i dneska zvania na alpha kazvam si imei nom. i te mi kazavat che niama takav tel v serviza im.A ot handy Razgrad daje ne mi dadoha oboroten tel.
pisna mi veche kakvo da napraia?
predi 20 dena si dadoh tela(n95) na remont v handy zaradi tova che tela ne vkliu4vashe.Kazaha mi che shte go pratiat v aplha copy i dneska zvania na alpha kazvam si imei nom. i te mi kazavat che niama takav tel v serviza im.A ot handy Razgrad daje ne mi dadoha oboroten tel.
pisna mi veche kakvo da napraia?
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
еми ходи и се разправяй.аз имах същия проблем - заби по време да ъпдейт и не искаше да се пусне в последствие.
имам едно питане към по-компетентните.
откакто си смених firmware-а на 20.0.015 не мога да кача почти никакво приложение(впрочем само едно успях да кача) и ми дава,че има проблем със сертификата.разбрах как се подписва дадена програма,подписвам я и пак - не и не.какво да правя? за преинсталация ме е страх, че не ми се чака пак 3 седмици.:)
имам едно питане към по-компетентните.
откакто си смених firmware-а на 20.0.015 не мога да кача почти никакво приложение(впрочем само едно успях да кача) и ми дава,че има проблем със сертификата.разбрах как се подписва дадена програма,подписвам я и пак - не и не.какво да правя? за преинсталация ме е страх, че не ми се чака пак 3 седмици.:)
-
- Регистриран: 03 май 2007, 01:38
moge li da mi kage nqkoi kak da sartefiziram rotate me ,za6toto nikoga ne sam pravil ne6to podobno
върни датата на телефона с година назад, инсталирай и след това върни пак актуалната