N95
Re: Nokia N95
не знам дали ще са оригинални(вероятно), но със сигурност ще са тестови докато не се открият и отстранят всички възможни бъгове;)
Cenata na Nokiqta v Australia e 1100 australian dollars, koeto e kum 900 USD, ne mislq che sa testovi modeli tui kato tova ne e edinstvenoto mqsto v sveta kudeto go ima tozi telefon, moi priqtel koito jivee i raboti b Dubai mi pisa tazi sutrin che telefona go ima i tam ot dve sedmici i toi veche si go e kupil, absolutno original s dve godini garanciq i tn.. Pisa mi che e super dovolen. V Dubai obache se prodava samo v pake i e kodiran a az ne iskam kodiran tel.
ако беше така, мрежата вече щеше да е пълна с тестове на телефона... а няма ни един.
abe mar4e ot de gi vadi6 tiq informazii- kak taka tvoite priqteli kazvat edno-moite drugo. pisah na nokia v australia da gi pitam-6te vidim utre ko 6te kajat. gadno 4e vremevata razlika ina4e se opitvah da im zvanq da vidq dali tva e vqrno...ama utre sutrinta ako ne zabravq 6te im vratna pak da vidim ko 6te mi kajat.
i tva za dubai i malko izmisleno-sigurna li si 4e govorite za edin i sa6ti model s tvoq priqtel...
Ti me farli v ty4 napravo..dori i da ima 200000 broiki predi koleda kakto kaza nqkoi po nagore to edva li 6te stignat voub6te do magazinite!!! a pyk ako polu4i6 N95 ot gajeto dai mu nomera da mu zvanna da se razberem da mu platq i az edin da mi prati ot tam deto gi kopuva!
prosto ve4e mi e vtrasnalo da 4eta sqkvi mneniq i obqvi kak prdavat modela...dori i v bg... i spekulazii s reliese date...!!!
i tva za dubai i malko izmisleno-sigurna li si 4e govorite za edin i sa6ti model s tvoq priqtel...
Ti me farli v ty4 napravo..dori i da ima 200000 broiki predi koleda kakto kaza nqkoi po nagore to edva li 6te stignat voub6te do magazinite!!! a pyk ako polu4i6 N95 ot gajeto dai mu nomera da mu zvanna da se razberem da mu platq i az edin da mi prati ot tam deto gi kopuva!
prosto ve4e mi e vtrasnalo da 4eta sqkvi mneniq i obqvi kak prdavat modela...dori i v bg... i spekulazii s reliese date...!!!
ujasno SI PRAV CHICKO!!! KAK TAI SVETA PALEN S N95 VE4E .. A VIDI6 LI SAMO BALAZI SA SI GO KUPILI DETO NE VLIZAT PO FORUMI ZA DA NAPRAVQT EDNO REVU I EDNA SNIMKA DA PUSNAT DA VIDIM!!!! ARE NEMA NUJDA
Shte vidim kude e istinata, do ponedelnik ima samo 4 dni.
нали до края на месеца ще има презентация на още нови модели на Нокиа:) да видим какво ще покажат;)
Dai sega da se razberem, az sum na 29 godini i si imam dosta druga rabota za da sedq tuk i da pisha gluposti, prosto pocket PC tata sa mi strast i neprekusnato se interesuvam, do predi 1 mesec bqh s Qtek, no windows-a e otvrat za tova si kupih Nokia 93 i sum mnogo dovolna, sled tova se razrovih v mrejata i vidqh N95, tova e cqlata rabota, imam mnogo poznati kude li ne i im zvunq kato luda ot 3 sedmici. V Australia choveka mi e priqtel a ne gadje, osven tova e na 45 godini i edva li shte se zanimava s pisane na gluposti, v Dubai sluchaq e sushtiq. Pratih pari za dva telefona v Australia, kato pristignat shte ti pisha, ediniq e za men, drugiq za mujut mi, no ne sum sigurna che shte mu haresa zashtoto e po golqm, toi polzva Nokia E50. Az obache iskam da mu podarq 3G telefon, ta ako mu se stori ogromen shte mu dam moq N93 i shte ti pisha za N95, ne smqtam da zabogatqvam ot telefoni, taka che ste to go dam na cenata koqto si e, za tova si ima dokumenti!
az sa6to ne sam malak(26) i bezraboten i sa6to se interesuvam ot tova. sa6to imam poznati v pove4eto golemi strani i sa6to pi6a maili i vartq telefoni ot 2 meseza nasam da si namerq edna broika-bilo tq i demo! ako gi polu4i6 i stane taka kakto kaza s myja ti(da se otkaje ot vtoriq) po nova godina sym si v BG i s radost bih go vzel! I 6te po4erpq stabilo-obe6tavam!(ako do agava nikoi ot moite poznati na koito sam pora4al da Tarsqt ne me snabdi s edin! pyk i mislq 4e ako go pusne6 da se prodava s lekota moje da mu vzeme6 2000-2500 dori v BG!:p:p:p