N95
Re: Nokia N95
edin tip mi razviva teorii che tova e marketingov trik na Nokia. Obiaviavat oficialna data 6 meseca napred, puskat niakolko edrovi dostavki predvaritelno, kolkoto da se sazdade shum, da izliazat malko snimki i razkazi, i taka naroda pochva da prikazva mnogo (kato nas tuk :) ) i na sakralnata data shte se izbiem koi da si ia kupi parvi! po tozi nachin se zarazdava interes i se poddarzha mnogo visoka cena v nachaloto. Posle .. znaesh kak e.. cenata pada mnogo, ne zashtoto razhodite im mnogo sa namaleli, a zashtoto realnata cena e mnogo po-niska ot parvonachalnata. I taka, horata si "obirat kaimaka" v nachaloto. Breiii, az ciala lekcia iznesoh :) , no na temata za cenata: Niskite edrovi ceni koito se poiaviavat tuk tame se machat da gi obiasniat imenno s takiva dovodi. Niakoi ako izlishni $300 da probva! :))
ясно това е трик:) да е 300 $ телефона
CEKERATOR какво искаш да кажеш с това че шума на снимките може да се премахне ли?
абе що пишите празни прикаски да сравнявате тзи елка p910 с машина на времето NOKIA N95 .Вярно ,че цената е голяма , но колко телефона има с 5мп камера и така на татака и не е само камерата да не испадаме в подробности ,че -P там нешто си 910 е с VGA и
Резолюция:
640 x 480
A NOKIA E S Резолюция:
2592 x 1944
и още савремени работи и някои ,ако знае др телефон с 5 мп камера моля да качи някакав материа и тогава да видиме кой е с по добра характеристика и само за цената да кажа ,че в испания е 350евро освободен от всякакви оператори, но тук е България .
Резолюция:
640 x 480
A NOKIA E S Резолюция:
2592 x 1944
и още савремени работи и някои ,ако знае др телефон с 5 мп камера моля да качи някакав материа и тогава да видиме кой е с по добра характеристика и само за цената да кажа ,че в испания е 350евро освободен от всякакви оператори, но тук е България .
HCS че изллезе ли в ИСПАНИЯ?
нали март месец е официялния старт?
нали март месец е официялния старт?
HZC мога ли да си поръчам един да ми плачиш ще оставя капаро?
» Отговор
снимки правени с NOKIA N95
Автор: CELERATOR
Дата: 30.01.2007 21:34
дайте си мнението.
някои снимки лилавеят ,мисля че крайния продукт няма да има такъв проблем.
в пълен размер за с доста шум но на 50% мисля че няма да има разлика с среден фотоапарат.
останалото от вас :)
събрал съм всичко за по лесно тук:
http://celerator.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=66190&df=73521&dflid=3
снимки правени с NOKIA N95
Автор: CELERATOR
Дата: 30.01.2007 21:34
дайте си мнението.
някои снимки лилавеят ,мисля че крайния продукт няма да има такъв проблем.
в пълен размер за с доста шум но на 50% мисля че няма да има разлика с среден фотоапарат.
останалото от вас :)
събрал съм всичко за по лесно тук:
http://celerator.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=66190&df=73521&dflid=3
HZC мога ли да си поръчам един телефон да ми купиш?
не моа да те разбера кжо искаш да кажвеш с това ,че ша плача,ако не ти е проблемми обясни
HZC мога ли да си поръчам един телефон да ми купиш?