N95
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
Re: Nokia N95
abe njma go oste telefona kvo se zabluzdavate che e izljzal v evropa, horata nai serioznite v ebay kazavt che ste go ima v nahaloto sredata na mart , a njkoi tuka sami si vjrvat che go ima veche a i cenata ste e kam 2000lv
TELA E TREPA4 ISKAM GO NO NA DOSTAPNA CENA DA STANE PONE 1000 LEVA!
borislavone- zablujdava6 se mnogo telefona go ima v UK i se predlaga v saita v koito sym poso4il(pone se predlaga6e v momenta kogato pisah) razgovarqh s horata (registrirani sa kato trade taka 4e ne e poredniq ebay user da ti govori izmislizi) imat adresi telefoni i adresi taka 4e moje da im zvanne6. tova koeto mi kazaha e 4e telefona se predlaga samo na TMOBILE v momneta na syotvetnite tarifi opomenati v saita -nqma go sim free. uveriha me 4e go imat v nali4nost i ne e predprodajba kakto pravqt pove4eto. i 4e ako go poraq4am na sledva6tiq den 6te e pri men. nezabravqi 4e nasqkade pi6e6e 4e v UK 6te e exclusive 2-3 sedmizi predi EVropa TAKA 4e ako sloji6 3 sedmizi e sredata na mart.
SORRY-TELEFONA PAK E NA PREORDER- QVNO BROIKITE KOITO SA IMALI VE4E GI NQMAT NO NAMERIH SIGUREN IZTO4NIK OT KADETO MOJE DA SE RAZ4ITA I NA DATI I NA DOSTAVKA - 20 MART http://www.expansys.com/p.aspx?i=141579
tozi sait e vinagi to4en v datite taka 4e koito e navit, da si pora4a - sre6tu skromnata suma ot 650 crispy fuckin'pounds -ADI NEMA NUJDA!!!
SORRY-TELEFONA PAK E NA PREORDER- QVNO BROIKITE KOITO SA IMALI VE4E GI NQMAT NO NAMERIH SIGUREN IZTO4NIK OT KADETO MOJE DA SE RAZ4ITA I NA DATI I NA DOSTAVKA - 20 MART http://www.expansys.com/p.aspx?i=141579
tozi sait e vinagi to4en v datite taka 4e koito e navit, da si pora4a - sre6tu skromnata suma ot 650 crispy fuckin'pounds -ADI NEMA NUJDA!!!
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
taja cena deto iskash 1000lv ste e dogodina po tova vreme
MIMA73 -da iskam go free na tarifa 250 bezplatni minuti i pone 200 sms-a za 30-35 pounda mesi4na taksa.
Vinagi sym uspqval da si vzema tleefon for free kogato e vreme za upgrade-a taka 4e edva li tozi pyt 6te se provalq.
Prosto malko sa nastoqtelnite hora kato men koito znaqt kakvo iskat i vartqt i su4at dokato ne go pulu4at( bah kva rima sa polu4i-po4vam se zamislqm dali da ne po4na da pi6a poeziq)
predi dni mi doide w950i pak bez pari na 25£ tarifa -12 meseza dogovor4e koeto bih kazal 4e malko hora sa polu4ili kato se ima predvid 4e s zapo4vaneto na razgovora mi kazaha 4e da go polu4a free trqbva da se ka4a na 45 £ tarifa na 18 mese4en dogovor ILI sega6niq mi dogovor(25£ ) i telefona za 150£.
Ta poukata pone za tuka(UK ) e da kre6ti6 vika6 i pazari6 dokato ne ti dadat tova koeto iska6...i opredeleno 6te si vzema i N95 free v sedata-kraq na mai kogato drugiqt dogovor mi e za upgrade
Vinagi sym uspqval da si vzema tleefon for free kogato e vreme za upgrade-a taka 4e edva li tozi pyt 6te se provalq.
Prosto malko sa nastoqtelnite hora kato men koito znaqt kakvo iskat i vartqt i su4at dokato ne go pulu4at( bah kva rima sa polu4i-po4vam se zamislqm dali da ne po4na da pi6a poeziq)
predi dni mi doide w950i pak bez pari na 25£ tarifa -12 meseza dogovor4e koeto bih kazal 4e malko hora sa polu4ili kato se ima predvid 4e s zapo4vaneto na razgovora mi kazaha 4e da go polu4a free trqbva da se ka4a na 45 £ tarifa na 18 mese4en dogovor ILI sega6niq mi dogovor(25£ ) i telefona za 150£.
Ta poukata pone za tuka(UK ) e da kre6ti6 vika6 i pazari6 dokato ne ti dadat tova koeto iska6...i opredeleno 6te si vzema i N95 free v sedata-kraq na mai kogato drugiqt dogovor mi e za upgrade
to do mai 6te go ima navsqkade:)
a tova 4e 1000 leva 6te e 4ak dogodina ne si prav vij N93 kolko byrzo padna do 1000 leva
samo sled 3 meseca otkakto izleze na pazara da se prodava ve4e ima6e oferti za 1000 leva.
ili ako izleze mart mesec yuni ili nai kasno avgust ve4e 6te go ima telefona na dobra cena!
a tova 4e 1000 leva 6te e 4ak dogodina ne si prav vij N93 kolko byrzo padna do 1000 leva
samo sled 3 meseca otkakto izleze na pazara da se prodava ve4e ima6e oferti za 1000 leva.
ili ako izleze mart mesec yuni ili nai kasno avgust ve4e 6te go ima telefona na dobra cena!
NE SYM KAZAL 4E NQMA DA GO IMA DO MAI MESEZ NAVSQKADE. no edva li 6te moje da se zeme free ot koito i da e
emi ti kakto kaza 30 paunda sa si gore dolu 90 leva na mesec vqrno 4e ima6 bezplatni minuti ama q vij 90 po 18 meseca stava 1620 leva taka 4e ne e nikak bezplatno telefona ti
prosto si pla6ta6 kato pop vseki mesez taksata vse edno si go vzel na izpla6tane.
prosto si pla6ta6 kato pop vseki mesez taksata vse edno si go vzel na izpla6tane.
Да, но там получават по - големи заплати и стандарта на живот е по - голям. Все пак това е държавата в която кутийка долнопробни цикари струва 30 лв.
Така, че 1620 лв. годишно за абонамент са нищо.
Така, че 1620 лв. годишно за абонамент са нищо.
da prav si taka e tam zaplatite sa kade kade po golemi no i razhodite im sa mnogo golemi!