N95
Re: Nokia N95
emi da pora4vame togava kakvo 4akame:))
hora ima li naistina takav telefon N99?
ti si genii, kak go prochete na onzi stranen ezik!? ili ima English niakade da se cykne. Na men samo cenata mi e iasna :)))
mezhdu drugoto, znaete li che serviza na Nokia v BG sa palni bokluci. To si e napravo za nova tema vav foruma!
Имам голямата дилема кой модел точно да си купя: N93i или N95. Или по-точно не мога да избера измежду "3.2Mpx с 3хОптичен зуум и липса на GPS" (N93i) или 5Mpx без оптичен и наличие на GPS чип" (N95). И мисля, че отговорът на загадката се крие в това да ми кажете, ако може, дали употребата на GPS-а ще ми струва нещо допълнително към месечната сметка (и колко горе-долу) или ще мога да се възползвам без да им плащам на тия оператори. Защото много ми се иска, ако си забутам някаде телефончето (разбирайте някой друг да го "скрие") да има нищожната вероятност GPS-a да ми бъде от полза за откриването му.
-
- Регистриран: 09 сеп 2005, 09:36
мога само да вметна, че GPS-а в БГ няма да работи в пълни подробности т.е. има само карти на големите градове и основните пътни артерии:(
Nevestul въпросите са ти много и са много интересни и ще се радвам ако мога изчерпателно да ти отговоря .
Аз имам Nokia N93 от близо 6 месеца и съм много доволен.Личното ми мнение е че N93 е по готин като визия от N93i.Другото което е много по добро е камерата на N93 за разлика от N95 клиповете са по добри!
Този телефон който ще е подобен на N93 но по добър ше се анонсира Април месец по традизия тогава се анонсират такъв тип телефони!
Например N90 се анонсира пролетта 2005
а 2006 се анонсира пролетта N93 за 2007 се очаква наследник който ще е с 5 мп камера и 3 оптичен зум .Така че за момента аз ще си почакам до пролетта и тогава ще реша кой телефон бих си взел N95 или този който ще е наследник на моя модел телефон незнам кой номер ще му сложат или N94 или N96.
По въпроса за GPSa съм говорил с Мтел това е услуга която се предлага от оператора и се заплаща допълнително за момента Mtel не е предлага и не съм чул някой от другите оператори да го предлага!
Това което за България се предлага е карта от която можеш да се упътиш но не и да се ориентираш по местоположението си защото това е услуга която не се предлага все още! Ако някой от операторите го предложи ще е тогава когато навлезат повече телефони които предлагат GPS.
Аз имам Nokia N93 от близо 6 месеца и съм много доволен.Личното ми мнение е че N93 е по готин като визия от N93i.Другото което е много по добро е камерата на N93 за разлика от N95 клиповете са по добри!
Този телефон който ще е подобен на N93 но по добър ше се анонсира Април месец по традизия тогава се анонсират такъв тип телефони!
Например N90 се анонсира пролетта 2005
а 2006 се анонсира пролетта N93 за 2007 се очаква наследник който ще е с 5 мп камера и 3 оптичен зум .Така че за момента аз ще си почакам до пролетта и тогава ще реша кой телефон бих си взел N95 или този който ще е наследник на моя модел телефон незнам кой номер ще му сложат или N94 или N96.
По въпроса за GPSa съм говорил с Мтел това е услуга която се предлага от оператора и се заплаща допълнително за момента Mtel не е предлага и не съм чул някой от другите оператори да го предлага!
Това което за България се предлага е карта от която можеш да се упътиш но не и да се ориентираш по местоположението си защото това е услуга която не се предлага все още! Ако някой от операторите го предложи ще е тогава когато навлезат повече телефони които предлагат GPS.
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
za GPS ti ne si razbral tova za koeto govorish se kazva AGPS ima goljma razlika v nachina na rabota
-
absolutno ne e taka, ako cenata prodaznata se okazxe po goljma ste ti se obadjat i ste te pitat dali ste go vzemesh na taja zena, ako li ne njma da te chardzat , kapishe
-
http://cti-miami.com/categories/nokia/index3.html
eto ve edna prili4na cena , za sega, izpzlnjvat dostavka do bg no problema e che pishat realna stoinost v fakturata i tuka vi chakat na mitnicata DDS i mito
eto ve edna prili4na cena , za sega, izpzlnjvat dostavka do bg no problema e che pishat realna stoinost v fakturata i tuka vi chakat na mitnicata DDS i mito