N96
-
- Регистриран: 19 май 2008, 10:58
Re: Nokia N96
Да да прав си чак сега се вгледах.. Мамицата им как зарибително звучеше! Но явно винаги трябва човек като види звездичка и да се оглежда за легенда.
Между другото гледам ,че си доста запознат да те попитам, за твоето мнение тъй като изпадам пред една голяма дилема. Доколкото разбрах от теб N96 излиза в началото на Август но сега Самсунг извадиха нов модел на Samsung i900 Omnia, който ще излезе през юли и изглежда доста впечатляващо. Горе доло екстрите и на двата телефона се припокриват само, че Единия с тв-тунер а другия с тъчскриин дисплей и то с докосване и приплъзване освен това Самсунга май ще е с 200-300лв. по евтин. Твоето мнение какво е! Кой би бил по добрия вариант.
Между другото гледам ,че си доста запознат да те попитам, за твоето мнение тъй като изпадам пред една голяма дилема. Доколкото разбрах от теб N96 излиза в началото на Август но сега Самсунг извадиха нов модел на Samsung i900 Omnia, който ще излезе през юли и изглежда доста впечатляващо. Горе доло екстрите и на двата телефона се припокриват само, че Единия с тв-тунер а другия с тъчскриин дисплей и то с докосване и приплъзване освен това Самсунга май ще е с 200-300лв. по евтин. Твоето мнение какво е! Кой би бил по добрия вариант.
-
chilko брадъре кажи си мнението моляте. Виждам ,че си доста запознат. Дали Samsung i900 Omnia си заслужава пред N96? и Уйндоус Мобайл дали ще е по добър от Симибиана на Нокия. Четох някъде ,че щял да е с Уйдоус пакета Уорд и Ексел.. Какво мислиш като функции и екстри кой е по добрия вариант??
ми пич то няма кво да сравняваш. Тая Нокия N96 ако нямаше нова операционна система щеше де е същата като старата! Плюс тунер ,който е няма как да изполваш. Тоест все едно няма нищо ново. А този Самсунг е съвсем друг тип телефон. Това е в буквалния списъл мини компютър с мощен процесор и мощна оперативна памет. Просто е много, ама много по добро предложение на много по-добра цена. Нокия буквално ще сгънат пред Самсунг, които много бързо се преустроиха и моделите им тепърва ще мачкат Нокия и Сони Ериксон. Не е нужно да си спец ,че да откриеш разликите. А относно Уорд,Ексел то отговора е да, Офис пакета на Уйндоус ще го има в телефона и не само това ,още много други глезотии, ще можеш да си сваляш филми на телефона и да си ги гледаш с перфектно качество,дори геймърски конзоли ще вървят може да си изтеглиш МАМЕ много са забавни, батерията е супер мощна. Звука на телефона ще е със страхотен саунд-Нещо в което Самсунг са много напред. Не му мисли изобщо ! Това е офертата на годината.
Кратко и ясно-НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ПАРИТЕ
Въъъй, какво неграмотно писане се извъди тук... Чак ми излязоха мазоли на очите. Не беше "Апъл" , "Уорд", "Уийндоус" ... Хора, като не знаете английски и не можете да ги транскрибирате правилно, пишете ги на латиница, така е най-правилно. Уточнявам, че се чете Епъл, Уърд и Уиндоус.
Boromir, ти пък намери с кого да спориш - с chilko (Момчил Карабулев, главният редактор на сайта). Браво!!!:)
Рибарю, дръж си рибата да не избяга. Чувал съм, че рибарите много се надлъгват, но тук във форума не сме рибари и не се хващаме.
MAME емулатор на Windows Mobile? Да, да... Разберете, между Windows и WM ням много общи неща, освен името. Няма съвместомост на програмите!!!
Ще можеш да си сваляш филми и да си ги гледаш - че кой телефон не може това?
Звукът ще е със страхотен саунд (демек звукът ще е със страхотен звук) .:)
Откъде ги научи тези факти, сигурно вече си разцъкал телефона.:) Моля те, не ни имай за балами.
Boromir, ти пък намери с кого да спориш - с chilko (Момчил Карабулев, главният редактор на сайта). Браво!!!:)
Рибарю, дръж си рибата да не избяга. Чувал съм, че рибарите много се надлъгват, но тук във форума не сме рибари и не се хващаме.
MAME емулатор на Windows Mobile? Да, да... Разберете, между Windows и WM ням много общи неща, освен името. Няма съвместомост на програмите!!!
Ще можеш да си сваляш филми и да си ги гледаш - че кой телефон не може това?
Звукът ще е със страхотен саунд (демек звукът ще е със страхотен звук) .:)
Откъде ги научи тези факти, сигурно вече си разцъкал телефона.:) Моля те, не ни имай за балами.
ей ало критика я вземи прочети нещо преди да се правиш на професор, че нещо стана много смешн. Ти разлика между Windows Mobile-Смартфон и Windows Mobile Pocket PC правиш ли? Като откриеш огромната разлика може и да спреш да се излагаш. Windows Mobile Pocket PC е буквално джобен компютър на който стартират почти всички конзоли за компютър. Хайде сега марш да четеш.
Like daaah...
Разбира се, че правя разлика. Не забравяй, че спориш с tech editor. И почти никоя конзола (както се изразяваш) не тръгва на WM, поради простия факт, че не достигат системни ресурси.
БТВ, много се дразня от новаци, които се имат за гурута в област, която не е тяхна специалност. Без да се обиждаш.
Имаш и фактологична грешка - в WM 6 се наричат Classic и Pro, има и Standard, за устройства без GSM възможности. Но какъв е смисълът да намесваме версиите на WM, при положение, че Omnia е с Pro, това го знае всяко хлапе.
Разбира се, че правя разлика. Не забравяй, че спориш с tech editor. И почти никоя конзола (както се изразяваш) не тръгва на WM, поради простия факт, че не достигат системни ресурси.
БТВ, много се дразня от новаци, които се имат за гурута в област, която не е тяхна специалност. Без да се обиждаш.
Имаш и фактологична грешка - в WM 6 се наричат Classic и Pro, има и Standard, за устройства без GSM възможности. Но какъв е смисълът да намесваме версиите на WM, при положение, че Omnia е с Pro, това го знае всяко хлапе.
128 MB RAM, 256 MB ROM памет, процесор Marvell PXA312 на 624MHz - това според теб липса на ресурси ли е? и като добавим Windows Mobile PocketPC тази операционна система с Symbian v9.3 ли ще е сравняваш а?
може много да разбираш от телефони ,незнам но ако твърдиш ,че Нокията е по-добрия вариант то значи ще ме накараш да се замисля дали разбираш толкова много. Според мен Самсунга е доста по-доброто предложение.
може много да разбираш от телефони ,незнам но ако твърдиш ,че Нокията е по-добрия вариант то значи ще ме накараш да се замисля дали разбираш толкова много. Според мен Самсунга е доста по-доброто предложение.
Аз също бих избрал Omnia.
Обаче, дори и да достигат системние ресурси, програмите за Windows не са написани така, че да вървят на WM. Резолюция на дисплея, архитектура на процесора, хардуени компоненти, драйвери.
Няма програма за Winodows, която да тръгва на WM без, най-малкото, да се рекомпилира.
Обаче, дори и да достигат системние ресурси, програмите за Windows не са написани така, че да вървят на WM. Резолюция на дисплея, архитектура на процесора, хардуени компоненти, драйвери.
Няма програма за Winodows, която да тръгва на WM без, най-малкото, да се рекомпилира.
-
Много ми е неудобно ,че се изпокарахте заради моя въпрос. Но мисля ,че тази полемика ,която сте разиграли ,въпреки техническата терминология ме навежда на мисълта ,че Самсунга е по добрия вариант. Много ви благодаря за супер изчерпателната и подробна информация. Много ми помогнахте Блъгодаря ви.