N96
Re: Nokia N96
Има ли 8GB карта в комплекта или няма :?
Не, няма. Ако не се лъжа 8 ще има в Н85 задължително. Макар нашите търговци са прословути
Е няма ли повече хора да споделят мнение, след като са купили телефона. Цената му започва да стара приемлива и вече се чудя дали да сменя моя N95 8GB с N96.
Наистина ли слайдът му пак има този досаден луфт, както при 95?
Наистина ли слайдът му пак има този досаден луфт, както при 95?
Подобрият избор е N85 , този модел просто не си заслужава .
Напълно подкрепям
Ако човек държи на смарт то определено Омния и ТъчПро са по-добрите избори. При идентична цена просто нещата не могат да бъдат сравнени.
Да, отново го има досадния луфт. Поне бройките които минаха през мен. Един все още е в тестови режим при нас. За сега мога да кажа, че никой от екипа в офиса не е впечатлен от н96. ДА, дизайнът е подобрен, а 8ГБ карти вече има и по 80 лева. Изключително слаба батерия. Надявахме се консумацията на процесора и дисплея да е по-мъничка но явно новия по "анимиран" Симбиън да изяжда главата на акумулаторчето. Нещата са идентични като с чистата 95 в началото на нейното пускане. Може би с ъпдейти на софта след време нещата ще се пооправят мъничко. И по дяволите - ЗАЩО Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА ТАЗИ Нокия :-))))). Визуално и в ръката дава чувството, че всеки момент ще я използваш за хладно оръжие.
П.С. Ако има значение, първите бройка са Маде ин Финланд които минаха. Вторите ще са Маде ин Нокия бау Сингапур - Ще ги видим и тях
Ааа забравих. Добър WIFI но скоростта отново изоставаше от тази на Омния, ТъчПро и ИННОВ8....
Ако човек държи на смарт то определено Омния и ТъчПро са по-добрите избори. При идентична цена просто нещата не могат да бъдат сравнени.
Да, отново го има досадния луфт. Поне бройките които минаха през мен. Един все още е в тестови режим при нас. За сега мога да кажа, че никой от екипа в офиса не е впечатлен от н96. ДА, дизайнът е подобрен, а 8ГБ карти вече има и по 80 лева. Изключително слаба батерия. Надявахме се консумацията на процесора и дисплея да е по-мъничка но явно новия по "анимиран" Симбиън да изяжда главата на акумулаторчето. Нещата са идентични като с чистата 95 в началото на нейното пускане. Може би с ъпдейти на софта след време нещата ще се пооправят мъничко. И по дяволите - ЗАЩО Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА ТАЗИ Нокия :-))))). Визуално и в ръката дава чувството, че всеки момент ще я използваш за хладно оръжие.
П.С. Ако има значение, първите бройка са Маде ин Финланд които минаха. Вторите ще са Маде ин Нокия бау Сингапур - Ще ги видим и тях
Ааа забравих. Добър WIFI но скоростта отново изоставаше от тази на Омния, ТъчПро и ИННОВ8....
Абе, май ще си взема N96. Дизайнът изглежда добър. Наистина, не съм го виждал на живо, но вероятно няма да ме разочарова. Размерите не ме притесняват, след като имам N95, пък имам и блекбъри, така че няма да ме уплашат:-)
Ще го чакам да стане 1 000 лв без ДДС и ще действам.
Ще го чакам да стане 1 000 лв без ДДС и ще действам.
До днес имах Нокиа 73. Сега с 96 съм раздвоен защото за първи път имам слайдер, който е малко хлабав. Снимките в сравнение с 73 са лоши и размазани, което е огромно разочарование. Снима отлично видео. Батерията държи засега. Някой който го е купил нека да сподели мнение за снимките които този телефон прави. Не може да са размазани.
Ами то тзи телефон се появи доста отдавна. Нормално е да е назад с матеряла. НО дали ще вдим нещо интересно от Нокиа тази година...?
Много разочароващ телефон. Не мога да повярвам как могат да искат толкова пари за него.
n95 s bateria 950mah durji s ne koi znae kolko djutkane 1 den puk tva s 16 gb i bateriq 950mah davam mu nai mnogo 10 chasa :D :D :D