N96
Re: Nokia N96
"Nokia N96 is the new high-end models from the N-series, as it names says. Successor of the N95, it has the same dual-slider design which opens to the top for numeric keypad and..."
На пресконфернцията от компанията (гледах я по телевизионният канал на конгреса) сами го определиха като наследник на N95 - така че се надявам вече да не се спори за това кой модел наследява.
На пресконфернцията от компанията (гледах я по телевизионният канал на конгреса) сами го определиха като наследник на N95 - така че се надявам вече да не се спори за това кой модел наследява.
Първо поздарви за m-r,esato заради модераторското звание, напълно си го е заслужил.
Второ съгласен съм с deezel, че и asenna5 трябва да е редом до модераторите.
Трето найстина настъпи мир и спокойствие във форума, видя се кой мътеше водата и кой я бистри, чак започна да ми липсва този човек ;-)
Четвърто съгласен съм, че G810 е достойна конкуренция на N96.
Пето няма съмнение, че N96 e наследник на N95.
Р.S. Хех аз така като си чета мнението май не казах нищо ново, само обобщих последните постове (ако модераторите счетат за необходимо, могат да изтрият моя пост)
Второ съгласен съм с deezel, че и asenna5 трябва да е редом до модераторите.
Трето найстина настъпи мир и спокойствие във форума, видя се кой мътеше водата и кой я бистри, чак започна да ми липсва този човек ;-)
Четвърто съгласен съм, че G810 е достойна конкуренция на N96.
Пето няма съмнение, че N96 e наследник на N95.
Р.S. Хех аз така като си чета мнението май не казах нищо ново, само обобщих последните постове (ако модераторите счетат за необходимо, могат да изтрият моя пост)
-
- Регистриран: 19 май 2006, 15:39
Знае ли се кога горе-долу ще го пуснат по магазините този телефон? 2-3 месеца, или пък повече? Някой може ли да даде някакво инфо?
Освен наследник на N95, N96 е наследник и на N91, и на N92, тъй като притежава нещата, които са "главните екстри" на тези телефони - най-добър звук от телефоните(N91) и DVB-H(N92). Именно затова N96 е premium device.
То по тая логика N96 е наследник и на N81, заради визията N-Gage платформата и допълнителните бутони за игра.
Не, дизайна на N81 не е само негов. Това е просто един нов дизайн на телефони от N-серията. N78 също има такъв дизайн. N-Gage има и N95/N95 8gb, както и много от другите телефони от N-серията.
N96 е premium device и съчетава постиженията на Nokia от различните телефони на N-серията. Именно затова е наследник на N91 и N92. Телефони като N91/N92 нямат бъдеще като самостоятелни телефони през 2008/2009г., затова функциите им са съчетани в един телефон. Под наследник имам предвид, че естественият заместител на N91 е N96 - т.е. това е ъпгрейда за хората, които имат N91.
N96 е premium device и съчетава постиженията на Nokia от различните телефони на N-серията. Именно затова е наследник на N91 и N92. Телефони като N91/N92 нямат бъдеще като самостоятелни телефони през 2008/2009г., затова функциите им са съчетани в един телефон. Под наследник имам предвид, че естественият заместител на N91 е N96 - т.е. това е ъпгрейда за хората, които имат N91.
Добре ако това е новата визия на N-серията, тогава защо при Nokia 6220 classic и 6210 Navigator също използва същия дизайн.
Готово, изтрих ги.
Това не е новата визия на N-серията, казах, че това е просто (още) един нов дизайн на телефони от N-серията(т.е. не всички модели ще изглеждат така).
Нито 6220 classic, нито 6210 не е със същия дизайн(нито със същите материали). Те приличат на 3110 classic и до някъде на 6233.
Това не е новата визия на N-серията, казах, че това е просто (още) един нов дизайн на телефони от N-серията(т.е. не всички модели ще изглеждат така).
Нито 6220 classic, нито 6210 не е със същия дизайн(нито със същите материали). Те приличат на 3110 classic и до някъде на 6233.
Момчета, а според вас струва ли си да ъпгрейдна от N95 на N96? Х1 също ми е грабнал окото, ясно е, че през лятото ще си купувам нов телефон, но се колебая. Струва ми се, че Н96 е прекалено сходен със сегашния ми телефон, но пък търся по-скоро мултимедиен смартфон, не PDA телефон като Х1. Давайте съвети.:)
X1 не е PDA телефон.
1)размерите са му много добри
2)ще е мултимедиен смартфон
3)ще е със WM 6.5, който ще е "по-мултимедиен" от 6.0.
Освен това, X1 ще има 3.5mm жак. Така че не е зле да се замислиш за него, но тази година ще има добра конкуренция, така че се оглеждай.
Трябва ти QWERTY клавиатура, нали? Защото ако не - може да се замислиш за Samsung G810 като алтернатива на N96, още повече, че N96 ще се появи на пазара чак през Q3, а G810 ще го пуснат за продажба през Q2(по памет).
1)размерите са му много добри
2)ще е мултимедиен смартфон
3)ще е със WM 6.5, който ще е "по-мултимедиен" от 6.0.
Освен това, X1 ще има 3.5mm жак. Така че не е зле да се замислиш за него, но тази година ще има добра конкуренция, така че се оглеждай.
Трябва ти QWERTY клавиатура, нали? Защото ако не - може да се замислиш за Samsung G810 като алтернатива на N96, още повече, че N96 ще се появи на пазара чак през Q3, а G810 ще го пуснат за продажба през Q2(по памет).