N96
Re: Nokia N96
Ето и първи впечатления от N96:http://www.mobile-review.com/review/nokia-n96.shtml
Интересна е частта за батерията.Изглежда,че FP2 наиситна донася подобрения и телефона работи колкото N95 8GB.Относно звука-басовете определено са по-добри отколкото при N95.Друга интересна част е, че към края на годината 16GB памет ще станат стандартни и ще се появи в редица модели от нивото на N81.
Интересна е частта за батерията.Изглежда,че FP2 наиситна донася подобрения и телефона работи колкото N95 8GB.Относно звука-басовете определено са по-добри отколкото при N95.Друга интересна част е, че към края на годината 16GB памет ще станат стандартни и ще се появи в редица модели от нивото на N81.
август-септември може и да го има, сега не.
На този етап-перфектният телефон
Аз лично за себе си този модел не мисля че ще взема , тъй като дизайн ама никак не ми харесва и по скоро ми е груб и грозничък ;)). Характеристиките не са с нещо много по добри от Н95 8ГБ за да се пренебрегне визията. И не смятам, че на този етап е перфектен телефон.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
950 mAh и 16 млн. цвята ги има и един друг смартфон - 6290, доста по-скромен като известност, но не и по качество :)
Аз поне съм много доволен.
А за 6233 си много прав, чудесен телефон, оплакванията от него са рядкост. Аз доста време си го бях заплюл, но смених курса още януари 2007, когато излезе 6290 и сега съм с него.
Тъй, сега по темата. N96 ми е надеждата да продължи успеха на функционалността на N95 XX и да реабилитира магичния дизайн на N81, който се оказа почти фиаско...
Аз поне съм много доволен.
А за 6233 си много прав, чудесен телефон, оплакванията от него са рядкост. Аз доста време си го бях заплюл, но смених курса още януари 2007, когато излезе 6290 и сега съм с него.
Тъй, сега по темата. N96 ми е надеждата да продължи успеха на функционалността на N95 XX и да реабилитира магичния дизайн на N81, който се оказа почти фиаско...
Добре Аполоне ;)) така да бъде щом казваш. Все пак за мен е грозен и не предлага достатъчно за да го заменя за Н95 8ГБ. Така , че за себе си аз съм прав , но ако ти искаш да ме обедиш в противното продължавай ;)))).
Доста хора се изказват малко неподготвени, хвалят нещо което неприложимо, но както и да е.Лаф да става.
Нокия Н96 е доста различна от познатата ни Нокия Н95-1 или Нокия Н95-2.
Нокия Н96 предлага нова версия на познатият ни Симбиан.не казвам, че ще има фрапантна разлика, но нещо ново.Предполагам ще я стабилизират с нов фирмуеър и всичко ще е както преди.16ГБ + слот е нещо много добро.При положение, че от старата Н95-1 ми остава карта с памет 8ГБ определено ще ги добавя към 16-те ГБ-та.
Какво като камерата е 5 мегапиксела?Лоша ли е?
99% от 'коментаторите' спадат наличието на ТВ тунер към екстрите на телефона.Спокойно в България подобен формат не се поддържа.И е доста безмислен в такъв случай.
Глупости от рода на 'искам да имам Айфон, пък да има вид на Алкател и функцията на Нокия' за жалост са бол.Хората, които ги говорят явно не се досещат, че ако се създаде уникално добър телефон, то компанията която го е създала ще фалира.
Нокия Н96 е доста различна от познатата ни Нокия Н95-1 или Нокия Н95-2.
Нокия Н96 предлага нова версия на познатият ни Симбиан.не казвам, че ще има фрапантна разлика, но нещо ново.Предполагам ще я стабилизират с нов фирмуеър и всичко ще е както преди.16ГБ + слот е нещо много добро.При положение, че от старата Н95-1 ми остава карта с памет 8ГБ определено ще ги добавя към 16-те ГБ-та.
Какво като камерата е 5 мегапиксела?Лоша ли е?
99% от 'коментаторите' спадат наличието на ТВ тунер към екстрите на телефона.Спокойно в България подобен формат не се поддържа.И е доста безмислен в такъв случай.
Глупости от рода на 'искам да имам Айфон, пък да има вид на Алкател и функцията на Нокия' за жалост са бол.Хората, които ги говорят явно не се досещат, че ако се създаде уникално добър телефон, то компанията която го е създала ще фалира.
Браво, много ми харесва поста ти. Казва много истини в малко символи. Понеже си изчерпал това, което искам да кажа, ще бъде само едно "Подкрепям те!" :)
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 01:43
Толкова функционален телефон с толкова голям дисплей и такава малка батерия дали ще издържи повече от ден.
“Нокия Н96 е доста различна от познатата ни Нокия Н95-1 или Нокия Н95-2."
Аз не мисля .че има големи разлики. Единственото подобрение е паметта, която мен не ме касае никак, тъй като 8ГБ са повече от достатъчни.
Аз не мисля .че има големи разлики. Единственото подобрение е паметта, която мен не ме касае никак, тъй като 8ГБ са повече от достатъчни.