N97 mini
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Re: Nokia N97 mini
Благодаря ти за отговора :) Аз още тогава се оправих, но не го споменах. Клавиатурата работи много добре. (yes)
продавам такава нокия . цена 550 лв. на 1 месец е :P
Здравейте!
Искам да ви попитам какви са разликите на Nokia n97 от реплика и оригинал? Ще си купувам от интернет един оригинал, но искам все пак да се застраховам като ми кажете как на място да разбера дали не е реплика? Благодаря ви искрено. Сигурен съм, че ще ми отговорите, тук сте най-голямите и най-информираните. :)
Искам да ви попитам какви са разликите на Nokia n97 от реплика и оригинал? Ще си купувам от интернет един оригинал, но искам все пак да се застраховам като ми кажете как на място да разбера дали не е реплика? Благодаря ви искрено. Сигурен съм, че ще ми отговорите, тук сте най-голямите и най-информираните. :)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
:D дам най голямите сме няма спор,
еми оригинала си е с една сим карта доколкото знам а не с две и е с 5 мп камера а не с 3 както репликата.
еми оригинала си е с една сим карта доколкото знам а не с две и е с 5 мп камера а не с 3 както репликата.
Здравейте, някой да има проблем с разговорите? Защото при мен има ужасно изкривяване на звука, пукане, бръждене и прекъсване доста често.. проблем на телефона, проблем на нокиите като цяло или има някакви настройки за това нещо? Благодаря предварително
При мен няма проблем със звука, чува се отлично. Виж когато говориш дали си в близост до някакъв ел. уред - климатик или нещо друго - може от там да е проблема или мястото на което си да няма добро покритие. Пробвай да зададеш фабрични настройки и да го ъпдейтнеш, ако не помогне го занеси в сервиз.
Mnogo sam dovolen.Super korektno i milo otneshenie vsichko e v srok..Blagodarq mnogo i za napred se nadqvam pak da rabotim zaedno.
-
- Регистриран: 19 май 2012, 15:21
Iskam da popitam dali v ovi magazina ima prilojeniq .. ? :) ii blagodarq predvaritelno ;) :)
Разбира се че има. Влез, провери и си харесай нещо :)
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58