N97 mini
Re: Nokia N97 mini
Другото което искам да попитам, е как мога да добавя музиката от Картата с памет и от Общата памет в музикалния плейър :?
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Ами за изображенията предполагам е като при всички Symbian os9.4 телефони,тоест в галерията трябва да ти показва изображенията от паметта на телефона и картата с памет и смяната става точно така с приплъзване;)
За музиката отваряш музикалния плейър след това опции/обновяване фонотека(yes)
За музиката отваряш музикалния плейър след това опции/обновяване фонотека(yes)
Може ли да споделите по колко време ви държат батерийите ? При нормално ползване и при базикане ?
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Съжалявам,тук трябва да отговори някой който притежава телефона;)
При горе-долу стабилна работа с телефона батерията държи около 2 дни, но това е в 3G режим/ мрежа. Направи телефона да работи само в GSM мрежа, а не в dual mode или UMTS (menu/connectivity/network). Но това разбира се, ако не използваш мобилния интернет на операторите. Така живота на батерията ще се качи до 4-5 дни.
Не знам за другите, които са използвали този телефон, но аз имам проблем с антената. Губя покритие на места, където с предишни телефони не съм имал проблем. В сайта на нокиа и други потребители говорят за същия проблем, но от нокиа не коментират нищо. Някой може ли да сподели опит ... Знае ли се дали този проблем е софтуерен и може да се оправи с update или нещата са хардуерни и безнадеждни :X
най-вероятно е хардуерен,аз съм с 97 нормалния,проблем не съм имал с обхвата.изпускал ли си го?
Няма ли памперси и за Нокиа (woo):D:D !?
за по добър обхват нали:D:D;)