N97
Re: Nokia N97
на мен ми харесва, а теглото индикира че материалите са по-качествени
явно ще трябва да изчакаме февруари за imaging флагшипа
явно ще трябва да изчакаме февруари за imaging флагшипа
Както казва asenna5 дизайна за флагман не го бива. Т'ва си е 5800 с QWERTY и 5MP камера - за какъв флагман става дума? Само touchscreen-a го отличава от n96 и все още не се знае параметрите на процесора.
на мен лично от видяното до сега телефона ми харесва както на външен вид така и параметрите му( без да знаем нищо за RAM и процесор както каза asenna5 :) ) и това че е със сензорен дисплей и QWERTY за мен е един голям плюс а не минус както някой хора казаха...
Не знам като телефон мисля че ще е добър но за края на 2008,за средата на 2009 може би ще е остарял и ще се получи нещо като Н96 и инно8 на самсунг.
П.П:Не знам друго обаче гледайки клипчето където няква си цъка телефончето, интерфейса ми се видя уникално бърз 0о
П.П:Не знам друго обаче гледайки клипчето където няква си цъка телефончето, интерфейса ми се видя уникално бърз 0о
относно процесора
Nprocessor is getting better, in our case we use tuned ARM11
Nprocessor is getting better, in our case we use tuned ARM11
Поне ксенонова светкавица и divx и xvid поддръжка да бяха сложили да си оправдае малко цената, а не да ми пробутват 32GB памет - за какво ми е толкова много памет и дори може да се добави още 16GB.
Дали можем да приемем ,че това е IP08 или Ivalo от изтеклата по рано информация ?
Мдаааа... Нокиа за пореден път ни показват, че за да си върнът пазара ще трябва да покажат нешо ново. Ето нещо остаряло... ОТНОВО!!!
по скоро е ivalo
http://img293.imageshack.us/img293/617/nokiapq1.png
http://img293.imageshack.us/img293/617/nokiapq1.png
Ivalo си е няма какво друго да е...
\ Сензорният Nokia Ivalo е с 3.5-инчов сензорен екран, 5MP камера, Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth, TV-Out изход, FM предавател и 32GB вградена памет. \
\ Сензорният Nokia Ivalo е с 3.5-инчов сензорен екран, 5MP камера, Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth, TV-Out изход, FM предавател и 32GB вградена памет. \