N97
Re: Nokia N97
Не, той ще го използва за научни цели.
След като кодът на Symbian вече е достъпен, той ще си прави малки модификации и ще се заяжда с нас, че ние ги нямаме. (geek laughter).
След като кодът на Symbian вече е достъпен, той ще си прави малки модификации и ще се заяжда с нас, че ние ги нямаме. (geek laughter).
Е време беше да ми хареса пак нещо от Нокиа :)
Дано само отново от Нокиа не ме разочароват и да има огромни разминавания от написаното на хартия и в деиствителност. Искам да го тествам, най-вече за удобство :)
ПП: Понеже в началото бях твърдо скептично настроен към тъчовете - добавянето на QWERTY наистина ме накара да омекна.
Дано само отново от Нокиа не ме разочароват и да има огромни разминавания от написаното на хартия и в деиствителност. Искам да го тествам, най-вече за удобство :)
ПП: Понеже в началото бях твърдо скептично настроен към тъчовете - добавянето на QWERTY наистина ме накара да омекна.
Много добре изглежда :)
Докато ние си чешем езиците с N97, вижте китайците вече изкараха NOKLA (не е правописна грешка :P) N100 --> http://www.youtube.com/watch?v=rtP3DfuxdMg :P
ПП: Как да не им завиди човек :-D
Докато ние си чешем езиците с N97, вижте китайците вече изкараха NOKLA (не е правописна грешка :P) N100 --> http://www.youtube.com/watch?v=rtP3DfuxdMg :P
ПП: Как да не им завиди човек :-D
Имам Нокия N95 Епъл 3G,така че мога да дам по компетентно мнение от всички онези пубери на по 16 с Нокий 6300!!!
Та за този модел,нищо особенно!!!Да си призная вече смятам,че Нокия не могат да направят нещо красиво и наистина функционално!!!
Този телефон е пълна тухла,при това стандартна-Ютонг!!!Този слайд е толкова популярен,че не може и да бъде,да бяха измислили нещо радващо окото,примерно като N93i!!!
Така де...,да се завърта по иначе,някакси да убеди купувача да извади 1500 лева за него!!!Към онези дето приказват че ще бъде 1000 лева,съжелявам няма да стане,то мойта тухла от 2006 година върви около 1000-600 лева,камоли нещо което ще излезе след половин година!!!
За техническите параметри да не говорим,те нямат никаква промяна,основните неща са си едни и същи...
Тези 32 гигабайта са за параван...Ако някой от форума каже какво ще използва от тях ще му кажа браво-за справко 1ГИГАБАЙТ се равнявя на около 150 МП3-КИ...
Какво да правим с толкова много памет,тя най-много да затормози процесора и софтуера...
Като споменах Софтуера смятам че са го бутнали тук таме,има подобрения,дано наистина е по бърз,защото симбиан е един безкрайно тежък и бавен софтуер,които не може да се равни с този на Епъл...
За процесор и други щуротий няма да говоря,защото те са преместени от другите членове на Нокия,просто промяната е в дисплея и донякъде в софтуера,нищо друго...
Та за този модел,нищо особенно!!!Да си призная вече смятам,че Нокия не могат да направят нещо красиво и наистина функционално!!!
Този телефон е пълна тухла,при това стандартна-Ютонг!!!Този слайд е толкова популярен,че не може и да бъде,да бяха измислили нещо радващо окото,примерно като N93i!!!
Така де...,да се завърта по иначе,някакси да убеди купувача да извади 1500 лева за него!!!Към онези дето приказват че ще бъде 1000 лева,съжелявам няма да стане,то мойта тухла от 2006 година върви около 1000-600 лева,камоли нещо което ще излезе след половин година!!!
За техническите параметри да не говорим,те нямат никаква промяна,основните неща са си едни и същи...
Тези 32 гигабайта са за параван...Ако някой от форума каже какво ще използва от тях ще му кажа браво-за справко 1ГИГАБАЙТ се равнявя на около 150 МП3-КИ...
Какво да правим с толкова много памет,тя най-много да затормози процесора и софтуера...
Като споменах Софтуера смятам че са го бутнали тук таме,има подобрения,дано наистина е по бърз,защото симбиан е един безкрайно тежък и бавен софтуер,които не може да се равни с този на Епъл...
За процесор и други щуротий няма да говоря,защото те са преместени от другите членове на Нокия,просто промяната е в дисплея и донякъде в софтуера,нищо друго...
-
- Регистриран: 12 май 2008, 17:35
Dobre izglejda, no mai sum navit da izchakam da napravyat podobrenie na E 91.
-
- Регистриран: 12 май 2008, 17:35
http://www.mobile-review.com/review/nokia-n97.shtml#1
svejo
svejo
"защото симбиан е един безкрайно тежък и бавен софтуер" oOooo ... ОПРЕДЕЛЕНО ДАДЕ -- "по компетентно мнение от всички онези пубери на по 16" !!!
Прочетох доста мнения относно + на сензорните дисплеи пред телефоните с хардуеърна клавиатура. Една камара хора все се опитват да ни убедят че телефоните без сензорен дисплей са вече отживелица. На всичко казано от мен по горе аз питам: Като толкова са вече непотребни тези телефони защо новите сензорни телефони продължават да ги произвеждат с хардуеърна клавиатура (Х1, N97)? Защо чрез хардуеърната клавиатура можеш напълно да използваш телефона без да ти е необходим тъч скрийна?
Аз пък имам iPhone 3G и Touch и ми прави впечатление че докато си включа WiFiто доста чакам, докато на симбиана само кликваш в активното меню и хоп :). А може би бавен е симбиана в агалерията... обаче ако се вгледаме в снимките качени на iPhone и ще видим че са 640х480 и с намалени цветове което ги прави по бързи за отваряне докато симбиан трябва да отваря от 3МР нагоре :). Обаче на който каквото му харесва все пак. Пък ако ще се копува телефон заради дизайн вземайте си Vertu не че е кой знае какво де :). А пък що ли чичо ти Джобс е решил да слага по 160 GB на iPodите... ми само процесора им твари :D
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Ехее... тоя пич много бърз бе! Кога успя да го избълва това огромно ревю? :)
Мерси за инфото!
Мерси за инфото!