N97
Re: Nokia N97
На мен и като характеристики и като визия ми харесва.
Този телефон трябваше да е наличен в момента , след 6 месеца едвали ще е най добрият избор за парите си , тогава ще е морално остарял.
И аз съм на същотот мнение.
Глупусти на таркалета.
Още една тухла от нокия. Разликата е че тази тухла има стъкло което може да натискаш ...
Смятам че HTC могат да бъдат достойна конкуренция. Хардуерно тази тухла няма шанс пред touch hd с огромен екран, камерата същата, интернет и глупусти, да не говорим за резолюцията. Също и HTC MAX 4G.
НОКИЯ САМО ПРИКАЗВАТ, А ДАВАТ ГРОЗНИ БОКЛУЦИ. Е ЗДРАВИ СА ТУХЛИЧКИТЕ, НО ГРОЗНИ.
ТОВА Е :)
Още една тухла от нокия. Разликата е че тази тухла има стъкло което може да натискаш ...
Смятам че HTC могат да бъдат достойна конкуренция. Хардуерно тази тухла няма шанс пред touch hd с огромен екран, камерата същата, интернет и глупусти, да не говорим за резолюцията. Също и HTC MAX 4G.
НОКИЯ САМО ПРИКАЗВАТ, А ДАВАТ ГРОЗНИ БОКЛУЦИ. Е ЗДРАВИ СА ТУХЛИЧКИТЕ, НО ГРОЗНИ.
ТОВА Е :)
със Symbian 9.5 мисля ,а за процесора не намирам нищо повече от това което каза Chilko...ARM11
Още един човек на моето мнение - N97 е грозен.
Абе я се оправете бе хора. Само като видях габаритите на телефона от клипа и се стреснах.
ТУХЛА ТУХЛА ТУХЛА
Инетересното е че всички се стремят да направят малки телефони, лекички и много функционални.Само нокия не се стреми към това. Тя обича големите играчки.
ТУХЛА ТУХЛА ТУХЛА
Инетересното е че всички се стремят да направят малки телефони, лекички и много функционални.Само нокия не се стреми към това. Тя обича големите играчки.
дори и да е грозен ,както ти казваш , това е доста добре -> сензорен Symbian телефон с 3,5 инча дисплей , 32 GB вградена памет , 5mp камера , QWERTY клавиатура и всички останали екстри ! ..
краси ти какво очакваш от един телефон ,мисля че нищо няма да те задоволи тебе..
краси ти какво очакваш от един телефон ,мисля че нищо няма да те задоволи тебе..
Не казавм, че телефона не го бива, а че когато го извадя от джоба си няма да накара всеки един да гледа в мен както прави Iphone и HTC Diamond.
munroe няма друг телефон с такива показатели който да е по лек и с по-малки габарити така че за мене мнението ти е голям бисер...