N97
Re: Nokia N97
Ихааа добри пари ще му искат. Все пак смятам че ще се намерят "гъзарчета" които да извадят пари за да си го купят нищо че вътре ще сложат някоя прима или б-кънект.
-
- Регистриран: 06 яну 2009, 19:28
лелеелелел теа са откачили.....845 евро за тва......хахахахаха
@Faith:
"Ихааа добри пари ще му искат. Все пак смятам че ще се намерят "гъзарчета" които да извадят пари за да си го купят нищо че вътре ще сложат някоя прима или б-кънект. "
Хахахаха, БРАВО ;-)
И аз съм с Prima на моя Н95-2 когато го взех за 1289лв. :-D И продължавам да съм.
"Ихааа добри пари ще му искат. Все пак смятам че ще се намерят "гъзарчета" които да извадят пари за да си го купят нищо че вътре ще сложат някоя прима или б-кънект. "
Хахахаха, БРАВО ;-)
И аз съм с Prima на моя Н95-2 когато го взех за 1289лв. :-D И продължавам да съм.
С тази ценова политика нищо добро не ги чака Nokia .
N 97 в през лятото 1800лв
N 86 - 1400лв
N 97 в през лятото 1800лв
N 86 - 1400лв
И 8GB-овата Omnia HD се предлага точно на същата цена ;)
-
- Регистриран: 06 яну 2009, 19:28
Откъде имаш тази информация?
Не лоша е стартовата цена на HTC Touch Diamond2 -460 евро.http://www.expansys.ie/p.aspx?i=179082
С темпото с което Nokia си пуска новите модели 4-5м след обевяването , не по рано от есента ще има нещо подобно на HTC Touch Diamond2.
С темпото с което Nokia си пуска новите модели 4-5м след обевяването , не по рано от есента ще има нещо подобно на HTC Touch Diamond2.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Цената е за pre order и е нормално да е доста по-висока, дори двойна. Цена от 900 евро за pre order значи максимум 600 евро реална цена, когато излезе масово на пазара.
Просто от сайта разчитат, че много хора могат да си позволят телефона на тази цена и ще го направят само за да го имат 2-3 седмици преди официалното му излизане.
Просто от сайта разчитат, че много хора могат да си позволят телефона на тази цена и ще го направят само за да го имат 2-3 седмици преди официалното му излизане.
Добре, а кое ги кара да го пускат на тази цена?! "Нововъведенията"?! По-добър хард от конкуренцията?! Или пък някой невероятен софт?! Хората в Нокиа са луди и полудяват все повече и все по-бързо!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Ами не, така е с абсолютно всеки нов модел (вижте цената и на N86 в същия сайт). Търговците се опитват да се възползват максимално и да реализират възможно най-висока печалба. Така че защо да не продават телефон 2 пъти по-скъпо, просто защото го правят 2 седмици преди официалния релийз... Щом има хора, които са готови да платят двойно просто за да имат нещо 10-15-20 дена преди всички останали...
А някои предпочитат да платят доста отгоре, за да си резервират още от първата партида, пък и да си спестят висене с часове по опашки, както беше с iPhone и 5800XM
А някои предпочитат да платят доста отгоре, за да си резервират още от първата партида, пък и да си спестят висене с часове по опашки, както беше с iPhone и 5800XM