N97
Re: Nokia N97
Нищо съществено в www.ebay.com,продават домейни N97 и покрай останалото ето това:http://cgi.ebay.com/New-Unlocked-Nokia-N97-32GB-Free-Shipping-Worldwide_W0QQitemZ220375857543QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item220375857543&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50#ebayphotohosting
Пък доколко е достоверно и реално е друг въпрос.
Пък доколко е достоверно и реално е друг въпрос.
paquefo
как така го има телефона като се знае че излиза юли месец?
как така го има телефона като се знае че излиза юли месец?
***YOU HAVE TO CONTACT ME prior to bidding or buying***
e-mail:[email protected]
100 % izmama. 1 savet kato gledate nqkoi stranno ne6to v e-bay vijte magazina na prodava4a. To prodava4 prodava samo drehi- 6apki i t.n. , prosto nqkoi haker4e polzva negoviq akaunt i tarsi nqkoq ribka koqto da mu prati pari na dadena smetka i da obe6tae da mu prati izbranoto ne6to :) Blagodarq za vnimanieto :P
Nikoi prodava4 ne iska predi da naddavate ili da kupuvate da mu pra6tate e-mail !!!!
e-mail:[email protected]
100 % izmama. 1 savet kato gledate nqkoi stranno ne6to v e-bay vijte magazina na prodava4a. To prodava4 prodava samo drehi- 6apki i t.n. , prosto nqkoi haker4e polzva negoviq akaunt i tarsi nqkoq ribka koqto da mu prati pari na dadena smetka i da obe6tae da mu prati izbranoto ne6to :) Blagodarq za vnimanieto :P
Nikoi prodava4 ne iska predi da naddavate ili da kupuvate da mu pra6tate e-mail !!!!
Регистрирваш се и в търсачката пишеш NOKIA N97 в раздел-mobilni&PDA ENTER...И вече почваш да наддаваш.Имаш ли късмет го взимаш евтино...Е,Късмет!
View larger picture
Starting bid: US $100.00
Your maximum bid: US $
Place Bid >
(Enter US $100.00 or more)
--------------------------------------------------------------------------------
End time: Mar-22-09 09:31:12 PDT (4 days 18 hours)
Shipping: To Spain -- Not specified
Ships to: United States
Item location: valence, Rhône-Alpes, France
History: 0 bids
така...аз с тъпи идеи и мнения няма да се занимавам.Купувал сам си от там не само дрешки.И досега не сам имал проблеми.Но нека да оставя това на невярващите.Казах и преди-който иска да си пише каквото си ще,ОК?Все пак си е форум.Не сам запознат с това-кое,каде,как,защо,колко,чий и т.н.Не мога да споря с хората,които знаят,какъв е процесора или колко РАМ има и т.н.Обикновен потребител сам.Факт,В ДЖОБА ми е,ОК?Хайде,много здраве и пак казах-КЪСМЕТ! П.П.Телефончето е яко!За снимки-снимки,плакати няма да правя.Има си фотоапарати.Музика-Уффф валяло от памет,а и се чува добре.От предната ми Нокиа имам тонколонки и това бичи достъпно добре.ГПС-а си е добре.За картата на Испаниа ми изкарва добре точките....незнам батерията как е.В момента го зареждам и не го бутам.Това от мен.Аз един път взех,че се обадих в този сайт,а то какво стана.Това не било,онова било....Продължавайте да си спорите.
Чао!
Starting bid: US $100.00
Your maximum bid: US $
Place Bid >
(Enter US $100.00 or more)
--------------------------------------------------------------------------------
End time: Mar-22-09 09:31:12 PDT (4 days 18 hours)
Shipping: To Spain -- Not specified
Ships to: United States
Item location: valence, Rhône-Alpes, France
History: 0 bids
така...аз с тъпи идеи и мнения няма да се занимавам.Купувал сам си от там не само дрешки.И досега не сам имал проблеми.Но нека да оставя това на невярващите.Казах и преди-който иска да си пише каквото си ще,ОК?Все пак си е форум.Не сам запознат с това-кое,каде,как,защо,колко,чий и т.н.Не мога да споря с хората,които знаят,какъв е процесора или колко РАМ има и т.н.Обикновен потребител сам.Факт,В ДЖОБА ми е,ОК?Хайде,много здраве и пак казах-КЪСМЕТ! П.П.Телефончето е яко!За снимки-снимки,плакати няма да правя.Има си фотоапарати.Музика-Уффф валяло от памет,а и се чува добре.От предната ми Нокиа имам тонколонки и това бичи достъпно добре.ГПС-а си е добре.За картата на Испаниа ми изкарва добре точките....незнам батерията как е.В момента го зареждам и не го бутам.Това от мен.Аз един път взех,че се обадих в този сайт,а то какво стана.Това не било,онова било....Продължавайте да си спорите.
Чао!
motofen2:За дотоверността незнам кой гарантира...За дистанционото ми за стереото в колата звънях 6 или 7 пъти до Италиа.Ангажирвах приятели там,за да питат и те.Дойде живо и здраво.За едни обувки-подобно.За тази НОКИА само 3 пъти съм се чувал с продавача и с 2 емейла.Има си ранг на продавача в сайта.Колкото повече звезди-толква по добре!Има хора,които само с това се занимават и искарват $$$...Все пак си е ebay.com!!Световен сайт!Не е www.neshtosi.bg(казвам го без някакви предрасъдаци).Всеки със своето мислене,нали така?
Свързал сам се с един от една страна,който ми спомена,че ще го пусне в продажба до 2 седмици в неговият сайт.Като стане-ще пиша,и който иска да влиза в него.Има си MSN и може да си пишете лично.Пример-НОКИА Е71 е 135 евро,свободен,НОВ.
До скоро!
Свързал сам се с един от една страна,който ми спомена,че ще го пусне в продажба до 2 седмици в неговият сайт.Като стане-ще пиша,и който иска да влиза в него.Има си MSN и може да си пишете лично.Пример-НОКИА Е71 е 135 евро,свободен,НОВ.
До скоро!
Абе човек теб май фенерчето та е траснало по главата. Няма страшно те в Китай имат вече Нокиа Н99 с прожектор
А тази функция Flash Lite 3 (според спецификацията) какво представлява?
Flash Lite 3 e олекотената версия на Adobe Flash предназначена за мобилни устройства даваща възможност за възпроизвеждане на Flash видео направо в web браузера.
http://www.adobe.com/products/flashlite/
http://www.adobe.com/products/flashlite/
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Браво Нокиа,отново сте последни и доста назад след опонентите.СЕ отдавна изкара X1,който е със сходни функции,а дори и в някои превъзхожда Нокиата (дисплея например).И според мен това е бизнес телефон,а не мултимедиен какъвто е например Омниа ХД (лично мнение въпреки ,че е със симбиан това не го прави бизнес телефон)Така че да сравнявате Н97 с омниата е безсмислено.СЕ като изкарат 12 МП сигурно Нокиа ще имат първия си 8 мегапикселов камерафон.Просто няма логика най-продаваната марка да е толкова назад.