N97
Re: Nokia N97
Ти си от типа просветители в мрежата, хора, които много уважавам, но и на които искрено се чудя понякога. За търпението. За няколко години се стремях да бъда такъв, но римляните са казали "Не хвърляй бисерите на свинете". И са били много прави.
Deezel, форум без просветина в областта хора си е като хотел без обслужващ персонал. Радвам се, че Jamesjames е част от нашият "екип"!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Е, аз бих казал, че OmniaHD бие и двата доста категорично при това, но айде да не почваме отново спора :)
-
- Регистриран: 06 яну 2009, 19:28
По принцип твоите мнения са винаги точни,обаче да кажеш,че омния HD бие категорично SE idou е малко пресилено според мен.
Не само, че Omnia HD ги бие, ами и Omnia ги минава в някои отношения.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Естествено, че е по-добър и то доста:
- OLED display
- капацитивен touchscreen
- 0.2'' по-голям дисплей
- stereo speakers
- 3.5 mm аудио жак
- DNSe 2.0
- 16GB вградена памет
- HSUPA 5.76 Mbps
- HD видеозапис
- Divx/XviD сертификация
- 1500mAh батерия (Idou e с едва 1000, което е голям минус, тъй като и дисплея не е OLED и не пести енергия като този на OmniaHD)
Докато Idou има точно две и само две предимства, които не са за подценяване разбира се, особено второто:
1. Камерата
2. OS от SF с open source
Но ако аз трябва да избирам, определено бих взел Samsung-a
- OLED display
- капацитивен touchscreen
- 0.2'' по-голям дисплей
- stereo speakers
- 3.5 mm аудио жак
- DNSe 2.0
- 16GB вградена памет
- HSUPA 5.76 Mbps
- HD видеозапис
- Divx/XviD сертификация
- 1500mAh батерия (Idou e с едва 1000, което е голям минус, тъй като и дисплея не е OLED и не пести енергия като този на OmniaHD)
Докато Idou има точно две и само две предимства, които не са за подценяване разбира се, особено второто:
1. Камерата
2. OS от SF с open source
Но ако аз трябва да избирам, определено бих взел Samsung-a
като кон с капаци си само от твоята камбанария гледаш...
така е като си фен на една марка и вече всичко само в нейна полза виждаш но не виждаш другите с какво превъзхождат...пак ти казвам твоята Omnia HD не всеки ще си е вземе защото е грозен телефон а ще предпочите Idou SE или Nokia N97 заради техните предимства...заради камерата другия заради клавиатурата или ...най малкото защото не харесва марката теелфони Samsung...с най добри чувства го пиша това..
и спрете да ми триете постовете не всички мислят като вас .
така е като си фен на една марка и вече всичко само в нейна полза виждаш но не виждаш другите с какво превъзхождат...пак ти казвам твоята Omnia HD не всеки ще си е вземе защото е грозен телефон а ще предпочите Idou SE или Nokia N97 заради техните предимства...заради камерата другия заради клавиатурата или ...най малкото защото не харесва марката теелфони Samsung...с най добри чувства го пиша това..
и спрете да ми триете постовете не всички мислят като вас .
Всеки е пристрастен по накакъв начин , това е неизбежно . Но ето в случая james изрежда конкретни предимства , а ти вместо да му отговориш с други доводи , казваш - хората не харесват Самсунг като марка. Чие мнение изглежда повече като на "кон с капаци"? На този който изрежда факти или този който не харесва марки?
Помисли и върху още едно нещо , дали клавиатурата на N97 ще поддържа писане на български , след като няма достатъчно копчета за цялата ни азбука.
Помисли и върху още едно нещо , дали клавиатурата на N97 ще поддържа писане на български , след като няма достатъчно копчета за цялата ни азбука.
от друга страна в момента и за n97 и за idou неизвестните са повече отколкото е нужно за да се направят правилни изводи.
Вярно е , все още има доста неясни неща около тези модели. Най-малкото до преди да се появят на пазара не знаем , дали няма да променят нещо по тях или пък какви нови модели ще бъдат обявени до тогава.
Може още утре на Game Developers Conference да има нещо ново.
Разбра ли се нещо за процесора на N97?
Може още утре на Game Developers Conference да има нещо ново.
Разбра ли се нещо за процесора на N97?