N97
Re: Nokia N97
това пък откъде ти хрумна ...били купило много модули от 5 МП ...хахаха
а от 8 Мп нямат пари да си купят ли ...ей много умни менъжери имаме във форума...да живее Apple..
а от 8 Мп нямат пари да си купят ли ...ей много умни менъжери имаме във форума...да живее Apple..
Предположението ми беше ирония, но явно си много...... и не я схващаш, не съм фен на Епъл и като не си наясно, първо чети, после пиши и позна, че работя като мениджър.
Koko_12, искрено ме забавляваш, никога досега не бях чел по-нелепи изказвания от твоите. Всички заслепени Nokia овчици, чиито смехории съм чел, поне са се обосновавали малко. А ти - изобщо.
Най-смешното от твоите твърдения е, че продажбите определят качеството. Е, телефоните на Nokia до 50 евро са най-продавани, това прави ли ги най-качествени? Хм, от друга страна, нека мисля от твоя гледна точка - Apple са продали общо 13 милиона iPhone 2G/3G и над 17 милиона iPod touch, което е абсолютно същият продукт. Хм. 30 милиона са повече от продажбите на всеки едноличен телефон на пазара.
Благодаря ти, приятелю, че днес ме разсмиваш през целия ден.
PS, а, чак сега забелязах, че имаш богат опит с hi-end смартфони. В момента експлоатираш технологичния титан Nokia 2600, но знам, че с мъка си оставил старата Motorola C140, бившият лидер в тази ниша. А преди това... Си бил в първи клас, най-вероятно.
Най-смешното от твоите твърдения е, че продажбите определят качеството. Е, телефоните на Nokia до 50 евро са най-продавани, това прави ли ги най-качествени? Хм, от друга страна, нека мисля от твоя гледна точка - Apple са продали общо 13 милиона iPhone 2G/3G и над 17 милиона iPod touch, което е абсолютно същият продукт. Хм. 30 милиона са повече от продажбите на всеки едноличен телефон на пазара.
Благодаря ти, приятелю, че днес ме разсмиваш през целия ден.
PS, а, чак сега забелязах, че имаш богат опит с hi-end смартфони. В момента експлоатираш технологичния титан Nokia 2600, но знам, че с мъка си оставил старата Motorola C140, бившият лидер в тази ниша. А преди това... Си бил в първи клас, най-вероятно.
Най -много ми харесва обаче как "скача" от телефон на телефон - то не беше N97 то не беше Idou че и какъв ли още не...
"30 милиона са повече от продажбите на всеки едноличен телефон на пазара."
1100 - 200млн. - 2007г.
3310/3330 - 126млн. 2005г.
RAZR - 50млн. 2007г.
Шоколадчето -10млн. 2007г.
Тази година най-продаван модел засега е Омниа.
1100 - 200млн. - 2007г.
3310/3330 - 126млн. 2005г.
RAZR - 50млн. 2007г.
Шоколадчето -10млн. 2007г.
Тази година най-продаван модел засега е Омниа.
Говорим за по-скъпи телефони.
БТВ, колко Omnia-и са продадени?
БТВ, колко Omnia-и са продадени?
Около 10млн., но не съм сигурен, по памет говоря.Интересно е,че много се продава F480, който у нас не е популярен.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
До колкото пък аз знам общо телефоните с тъч, които продадоха Sammy тази година са 10млн. Като сред тях са и Omnia, и F480 и Pixon и т.н. Но тези данни са от около нова година. И все пак не ми се вярва 3 месеца да са променили толкова сериозно нещата, може и да греша.
Бтв, наистина доста се отклонихме от темата за N97. Стигаме единодушно до мнението, че той е неадекватен модел, който има за цел да оправдае залежалия хардуер и спираме с оффтопика? :)
Бтв, наистина доста се отклонихме от темата за N97. Стигаме единодушно до мнението, че той е неадекватен модел, който има за цел да оправдае залежалия хардуер и спираме с оффтопика? :)