N97
Re: Nokia N97
има един лаф че нещо когато работи не се поправя и такъв е случая и с нокиата B) аз имам въпрос към фенчетата на нахапаните ябълки след като говорят че нали н97 никакви нововъведения и т.н. няма и зарад това бил зле какви нововъведения имаше айфон 3г спрямо първия айфон освен да изцеди още парички от потребителите B) на всеки е ясно че ако от нокиа пожелаят ще сложат камера която ще разнищи конкуренцията навремето телефони като н95 и н82 го доказват(както и н93 при снимането на видео) но не виждат нужда от това
Да, жалоко за останлите, които поне от малко могат да пишат и да мислят!!! Жалко и за тези, които разбират, че Нокиа са в застой и са напълно реалисти, без значение дали обият марката или не!
За какво да се мъчат , те и без нови телефони размазват при смартфоните:
http://www.cellular-news.com/story/36465.php
А и Епъл с един кирлив телефон , бие по продажби HTC и смартовете на Самсунг ...
http://www.cellular-news.com/story/36465.php
А и Епъл с един кирлив телефон , бие по продажби HTC и смартовете на Самсунг ...
-
- Регистриран: 06 яну 2009, 19:28
Omnia Hd i idou че са с класа над н97 е ясно.За теб може омнията да е по-добър от СЕ,за други пък е обратното.За мен дисплея на омнията е прекалено голям.Който му харесва да записва видео ще вземе омнията,който обича да снима ще предпочете idou,та дори и само заради светкавицата.А и оpen source-a си е доста голямо предимство от където и да погледнеш.Що се отнася до вградената памет не е страшно.Карти колкото искаш.Всички телефони са добри,важно е кой какво търси в тях.
RIM не е телефон, а канадска компания произвеждаща BlackBerry.
Не си чувал за research in motion???????????? Скрий се някъде и не дразни повече.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Аз ли трябва да съм това? ;D
Е, поласкан съм много. Само че не обичам да ми викат на ''галено'' и да си измислят неадекватни обръщения към мен.
Добре се разбираме ние с board по принцип и да той наистина е от най-умните. Макар че и той е фен на Apple, но то си е нормално...
А ти Koko 12 май си сляп. Понеже сред данните се вижда ясно как пазарния дял на любимите ти Nokia е единственият, който пада. Още по-любимите ти SE дори не са влезли в класацията. Стоят под името ''Others'' и както се вижда и техният дял пада. То е нормално, затова и LG ги минаха по продажби. Делът на любимата ти ОС също е паднал доста - с над 20%...
Колкото до Samsung, дори и Apple не могат да се похвалят със 138.0% Growth ( Growth значи ръст, ако не знаеш )
Ама тая тема наистина много я отклонихме от нормалния й ход и предусещам крупната намеса на някой съвествен модератор, който масово ще трие.
Е, поласкан съм много. Само че не обичам да ми викат на ''галено'' и да си измислят неадекватни обръщения към мен.
Добре се разбираме ние с board по принцип и да той наистина е от най-умните. Макар че и той е фен на Apple, но то си е нормално...
А ти Koko 12 май си сляп. Понеже сред данните се вижда ясно как пазарния дял на любимите ти Nokia е единственият, който пада. Още по-любимите ти SE дори не са влезли в класацията. Стоят под името ''Others'' и както се вижда и техният дял пада. То е нормално, затова и LG ги минаха по продажби. Делът на любимата ти ОС също е паднал доста - с над 20%...
Колкото до Samsung, дори и Apple не могат да се похвалят със 138.0% Growth ( Growth значи ръст, ако не знаеш )
Ама тая тема наистина много я отклонихме от нормалния й ход и предусещам крупната намеса на някой съвествен модератор, който масово ще трие.
Какъв според теб е извода от статистиката ? Че нокиа миналата година е имала много по-добри модели от всички ли?
-
Еми много ясно че ше пада пазарният дял на нокия като от година и повече боксуват на едно място.Ако вземат да изкарат още някой боклук като 5800 ще тръгнал още по-надолу.А и като се има в предвид какви телефони се чакат на пазара до края на годината от самсунг и СЕ...нищо добро не ги чака.
-
Най-продаван е заради цената си бе ОРИЕНТИРАН смешнико.Вземи се поинтересувай малко преди да пишеш простотии.