N97
Re: Nokia N97
Сетих се! Уникалното е, че е НОКИА!
Уникалното според мен е това че са го направили, като мини лаптоп. Хем има голям сензорен диспей с който, се работи супер лесно и са го натъпкали с всякакви глезотийки хем има и нормална клавиатура за писане.
Мисля че ще е страшно удобно да се рови човек в интернет с телефона.
Мисля че ще е страшно удобно да се рови човек в интернет с телефона.
Каква революция спрямо N810!!! Стига с глупостите. Този телефон не е нищо осбено. Точно както всеки нов телефон на Нокиа!!!
Аз пък попаднах на:
http://www.dalavera.net/product/view/i/1005508/c/4/nov-nokia-n97-48gb-otklyucheni
:D
http://www.dalavera.net/product/view/i/1005508/c/4/nov-nokia-n97-48gb-otklyucheni
:D
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Оле да, уникален е! Точно толкова, колкото и X1, Touch Pro, Touch Pro 2, 5730, E75, E90, Prada, S740/S710, KT610, TyTN, Shift, F700, 9300, вероятно и доста други.
Пък и хората вече се мъчат да направят клавиатурите в лаптопите софтуерни и лаптопът да се състои от два дисплея, всеки от които да е с тъч скрийн...
Пък и хората вече се мъчат да направят клавиатурите в лаптопите софтуерни и лаптопът да се състои от два дисплея, всеки от които да е с тъч скрийн...
@jamesjames:
".....Пък и хората вече се мъчат да направят клавиатурите в лаптопите софтуерни и лаптопът да се състои от два дисплея, всеки от които да е с тъч скрийн..."
Много е удобно. АЗ вече имам такъв :-D
И мобилния ми е с "два дисплея, всеки от които да е с тъч скрийн..."
".....Пък и хората вече се мъчат да направят клавиатурите в лаптопите софтуерни и лаптопът да се състои от два дисплея, всеки от които да е с тъч скрийн..."
Много е удобно. АЗ вече имам такъв :-D
И мобилния ми е с "два дисплея, всеки от които да е с тъч скрийн..."
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Еее, по какъв друг начин да му го обясня на човека, виж, че не е много наясно. И аз малко се очудих откъде съм го изкопал това изказване... :D
strahoten telefon da se nadiavam skoro vreme da mi se otdade vazmojnost da si go kupia ako znaete niakoi da prodava da mi pishe na [email protected]!!!