N97
Re: Nokia N97
Хехе! Гледам, че и тука писа. Няма да може скоро да си го купиш. Не ги слупай онези дето са си го купили от Афрки, Америка, Таджикистан и т.н. Телефонът още не е излязъл. Има време да смениш избора си! :)
Ха,още напираш за този модел.Пък и си готов да дадеш маса пари.Нека ти подскажа нещо интересно-на пазара в момента има няколко чудесни апарата и то на цена под 900 лева.Говоря ти за Omnia,I-phone,HTC TyTH 2.Не бъди инат взимай нещо и му се радвай пък щом се решил и на Нокия-та ще и дойде момента.
Колкото и да го нападате телефона според мен телефона е Уникален ,нещо като бяла лястовица сред другите.
С нападките си само предизвиквате хората да си го купят.
Раберете че всеки си има право на избор инебива никой да налага на друг какво да си купи.
Бих желал да предложа хора които не харесват даден модел телефон да не пишат за него в темата за телефона, а да пишат в темите за модела които харесват.
Това е от мен желая ви успех.
С нападките си само предизвиквате хората да си го купят.
Раберете че всеки си има право на избор инебива никой да налага на друг какво да си купи.
Бих желал да предложа хора които не харесват даден модел телефон да не пишат за него в темата за телефона, а да пишат в темите за модела които харесват.
Това е от мен желая ви успех.
Човек, нервиш вече! Срига си писал глупости. Опитай се поне да доказваш!
Изказва мнението си ! Защо според теб са глупости ? Нима не може човек да е пристрастен към даден предмет , име и т.н. ? Това ,че едно нещо не е хубаво за един не означава ,че не би било полезно за друг.
Абе ти що не си пазиш устроумните мнения за ученичките в даскалото а ? Или да кажа уникалното училище (което и да е то) тъй като явно само уникати се пръкват там.
@brrrrrr:
"....Нима не може човек да е пристрастен към даден предмет , име и т.н. ? ....."
Да можеби и аз съм от тази категория.
Вчера си поръчах (най-накрая) Китайски Nokia N83-1 ;-D с ДВЕ SIM
Всичко с "логото" на Nokia ;-)
"....Нима не може човек да е пристрастен към даден предмет , име и т.н. ? ....."
Да можеби и аз съм от тази категория.
Вчера си поръчах (най-накрая) Китайски Nokia N83-1 ;-D с ДВЕ SIM
Всичко с "логото" на Nokia ;-)
-
- Регистриран: 09 апр 2009, 21:36
кога се очаква това чудовище?
Телефона се очаква края на юни или след 2 месеца.
Ето още малко инфо за цената на телефона.
Nokia сваля цената на бъдещ свой хит под натиск от оператори
http://www.technews.bg/info.php?id=12227
Мобилният компютър N97 ще се продава по-евтино от обявените 500 евро
Финландският мобилен гигант Nokia планира значително да намали цената на бъдещия си флагман N97, съобщи британският UK Mobile Today.
Натискът за по-евтин N97 идва от големите европейски оператори на мобилни мрежи. Засега не е ясно кой точно оператор е подел кампанията.
Очаква се цената на модела да бъде съществено по-ниска от обявените по-рано 500 евро. Информацията е потвърдена от един от операторите, но неговото име не се съобщава.
Според анализатори, намаляването на цената ще доведе до по-приемливи договори, които потребителите са длъжни да сключват с телеком операторите при покупка на устройството.
Моделът N97 беше представен в началото на годината като "мобилен компютър". Очаква се продуктът да предизвика силен интерес сред потребителите.
Ето още малко инфо за цената на телефона.
Nokia сваля цената на бъдещ свой хит под натиск от оператори
http://www.technews.bg/info.php?id=12227
Мобилният компютър N97 ще се продава по-евтино от обявените 500 евро
Финландският мобилен гигант Nokia планира значително да намали цената на бъдещия си флагман N97, съобщи британският UK Mobile Today.
Натискът за по-евтин N97 идва от големите европейски оператори на мобилни мрежи. Засега не е ясно кой точно оператор е подел кампанията.
Очаква се цената на модела да бъде съществено по-ниска от обявените по-рано 500 евро. Информацията е потвърдена от един от операторите, но неговото име не се съобщава.
Според анализатори, намаляването на цената ще доведе до по-приемливи договори, които потребителите са длъжни да сключват с телеком операторите при покупка на устройството.
Моделът N97 беше представен в началото на годината като "мобилен компютър". Очаква се продуктът да предизвика силен интерес сред потребителите.