N97
Re: Nokia N97
Те вече се бавят. Уж щеше да излзиа този месец...
Първо беше за края на март ,после май да видим дали и юни ще го искарат флагмана си,защото тогава и очакваме най новия iPhone.
Изглежда това ще е отговора на Nokia за iPhone.
Изглежда това ще е отговора на Nokia за iPhone.
Това виедо само подкрепя мнението ми- бавен и с грозен интерфейс.
Значи това е флагмана на Нокиа- красивият, но нефункционален и бавен, скъп телефон?
ако ми го подарят няма да го откажа, но няма смисъл да се повтаряме, че телефонът е излагация.
Дотук преброих двама "разбирачи",надпреварващи се да плюят по апарата без значение на каквито и да е обективни критерии.Пък и как само се опияняват в демонстрирания без причина сарказъм.
§А на fenix77 ще кажа,че модела излиза месец юни,което го знам от доста време насам по авторитетни източници,не според слухове от зложелателите тук.
§А на fenix77 ще кажа,че модела излиза месец юни,което го знам от доста време насам по авторитетни източници,не според слухове от зложелателите тук.
Искаш да ми кажеш, че телефона е иновтовен и има красив интерфейс?! Заслужаваш да ползваш тази Нокиа като наказание!
Модела изглежда перспективен и като нищо би могъл да постигне пазарен успех.Доколко е качествен ще се види съвсем скоро (2-3 месеца) след пускането му.Така че месец септември пак можем да си говорим кое как е.
Да, но трябваше да го пуснат началото на април, което значи,ч е вече щяхме да си говорим. Телефона не е нищо осбено з афлагаман на компания "номер 1" в бизнеса.