N97
Re: Nokia N97
Представям си като издърпате клавиатурата и колко "лесно" ще работите с тъч скрийна. Ще го клатите като люлка.
компаса е едно от нещата. пълнофункционалния браузър е немалък плюс особено при този дисплей, нещо с което друга марка не може да се похвали.
http://www.phonescoop.com/articles/article.php?a=241&p=1785
http://www.phonescoop.com/articles/article.php?a=241&p=1785
http://www.youtube.com/watch?v=jN_LSKwnX10
Компас има и в 6210 Navigator, а пълноценен браузър - всички устройства с новата Opera, a, защо не, и iPhone.
opera mobile е платено приложение и дори не е във финална версия все още.
Едва ли сериозно очакваш с всеки телефон да бъде въвеждана някаква нова технология, невиждана до този момент. Колкото да не ни харесва, броят на иновациите в даден момент е краен, затова за качествата на дадено устройство съдим по начина по който комбинира съществуващите технологии.
Едва ли сериозно очакваш с всеки телефон да бъде въвеждана някаква нова технология, невиждана до този момент. Колкото да не ни харесва, броят на иновациите в даден момент е краен, затова за качествата на дадено устройство съдим по начина по който комбинира съществуващите технологии.
@deezel:
"Айде да се басим, че вземам точно колкото тебе на месец. Не можеш да знаеш какви са доходите ми. Още повече, че семейството ми е богато. Въпреки това си купувам всички джаджи абсолютно сам. Така че... Ще видим кой ще се докопа първи. "
Браво, аз си знаех че си глезльо.
И все пак браво ако някои ти плаща 1400лв.
"Айде да се басим, че вземам точно колкото тебе на месец. Не можеш да знаеш какви са доходите ми. Още повече, че семейството ми е богато. Въпреки това си купувам всички джаджи абсолютно сам. Така че... Ще видим кой ще се докопа първи. "
Браво, аз си знаех че си глезльо.
И все пак браво ако някои ти плаща 1400лв.
Разглезен.
Това че е на 16 и изкарва повече пари от повечето хоравъв форума неозначава че е разглезен.
Това че е на 16 и изкарва повече пари от повечето хоравъв форума неозначава че е разглезен.
Много интересен телефон. Хм много ми прилича на един друг вече излязъл на пазара телефон. Както и да е.
Нещо друго. Така и никъде не видях информация за процесора и оперативната памет. Някои ако знае да сподели моля.
Нещо друго. Така и никъде не видях информация за процесора и оперативната памет. Някои ако знае да сподели моля.
Твърдения от типа:Дизайнът не струва, са безпочвени. За Нокия работят едни от най-скъпо платените дизайнери, даже наскоро отмъкнаха от BMW, много талантлива женица участвала в направата на 3 и 4 серия. На клиповете дисплея изглежда реагира и на малко докосване. Не бих си го взел по една причина, която ме дели и от всички останали нокии-не обичам да плащам прекалено за label-и.Но определно грабва окото и ще привличаш внимание с него.
"...не обичам да плащам прекалено за label-и.?.."
какво е лабел?
какво е лабел?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ