N97
Re: Nokia N97
Буквално значи етикет, но се ползва като синоним на маркова стока тип Гучи,Армани.....не плащаш стоката, а името.
Имах предвид че прилича на Х1. Никой не казва какво представлява хардуеърно телефона обаче.
процесора е пак arm 11, но с по-висока честота
Аз съм много доволен. Телефон от Н серията с хардуерна клавиатура. Характеристиките на книга са си идеални. Жалко, че не е на пазара преди тази Коледа, тогава щеше да бъде по-интересно. Този модел определено е по-добър от Xperia на SonyEricsson и HTC Touch Pro. Едва ли ще си го взема, до лятото има прекалено много време останалите играчи да ни изненадат. Но не може да се отрече ,че точно този модел заслужава внимание.
Има всичко и то в повече от всеки друг известен досега телефон.
Въпроса е като излезе началото на лятото, какво ще е положението.
Няма да е зле и черен вариант да има. ;)
Въпроса е като излезе началото на лятото, какво ще е положението.
Няма да е зле и черен вариант да има. ;)
Да, така е. Благодаря за поправката. :)
Обичам черни телефони, но и белия си го бива. ;)
Обичам черни телефони, но и белия си го бива. ;)
Iphone е вече стар "телефон" .Обаче ако пуснат по скоро следващ модел - нямат стигане.
da me izvini6,pi4,ama kolko Nokii si polzval???za6toto az minah prez vsi4ki skupi "tuhli4ki" na Nokia- N95,N95 8GB,N 96,E66,N85 i izob6to ne iskam da gi sravniavam s Touch Diamonda,koito edva izdurjah 1 mesec,ili LG boklucite,koito posle sa neprodavaqemi,a za Sonny-Ericsson ne jelaia da komentiram! Haide sega vsi4ki "razbira4i" -napi6ete kolko sum zle s tehnologiite i t.n i da se ogramotia v neta-samo 4e dokato vie si 4e6ete ezicite,az postoianno smeniam aparatite i mi se struva 4e imam dosta realna predstava.
Имат нещо наум Нокиа, за да го пуснат след половин година.
При Е71 не беше така, обявиха го и го пуснаха следващия месец.
Маркетинг ли, какво ли?
Предпразнично приготвените пари за нов телефон да се отложат до лятото, когато ще сме събрали и повечко пари, та да си вземем новата Нокиа... примерно. ;)
При Е71 не беше така, обявиха го и го пуснаха следващия месец.
Маркетинг ли, какво ли?
Предпразнично приготвените пари за нов телефон да се отложат до лятото, когато ще сме събрали и повечко пари, та да си вземем новата Нокиа... примерно. ;)
На мен абсолютно всичко в телефона ми харесва И НАЙ-ВЕЧЕ ДИЗАЙНА. Единствените ми притеснения остават към процесора ... на каква честота работи и дали е новият наистина двуядрен процесор... ще изчакаме и ще видим.