N97
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Re: Nokia N97
SE не са първи с 8 мегапиксела.
Аз пък се чудя никой ли не снима клипове и не качва музика в телефона си, че всеки втори тук казва че 32 гигабайта били ненужни.
Иначе всеки втори иска 8, 10, 100 мегапикселова камера.
Що до размера на апарата, мисля че спокойно ще се събере в портфейла на някой, който има място да събере 1400 лв. в него.
Примерно. :)
Иначе всеки втори иска 8, 10, 100 мегапикселова камера.
Що до размера на апарата, мисля че спокойно ще се събере в портфейла на някой, който има място да събере 1400 лв. в него.
Примерно. :)
5800 е без клавиатура. иначе със сигурност и в n-серията ще има модели без клавиатура
Сравнението е убийствено тъпо.Всеки търси (понякога без да знае защо както се убеждавам от публикуваното тук) един или друг модел според предложените концепции.Повечето пиксели не правят по-добро фото-справка според различни свидетелства Motorola ZN5.За какво ми е DivX ,ако няма хардуерна клавиатура.Искам да се възползувам изцяло от възможностите на мрежата и ето Нокиа ми предоставя шанс за обмен на съдържание в различни сайтове.Уникалният начин на взаимодействие с апарата не може да преобладава над търсената полезност.Има закономерност в това,че тази компания е лидер на глобално ниво.
nqma da e lider za dulgo. S sledwashtoto pokolenie na iPhone, Apple pak she luhnu wsochki.
Е ако е април месец добре ,Н96 като се появи официално ,след две седмици се появи и в България.
процесора не го обявиха, защото чакат нов от TI OMAP , а що се отнася за конкуренцията му с SE Xperia X1 то тя ще е възможна чак след появата на N97(половин година след Х1)
Много е съмнително който и модел на Нокиа (говоря за S60) да не остави никакъв шанс на X1..
Този Елдар голям шегобиец го раздава напоследък..- признавам, че вица е добър и искрено ме развесели.. :)
Този Елдар голям шегобиец го раздава напоследък..- признавам, че вица е добър и искрено ме развесели.. :)
Много се чудя дали да не пусна още една тема за тази нокия. Струва ми се че 3 са много малко. Какво мислите вие?