N97

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Re: Nokia N97

Мнение от keyone » 03 дек 2008, 19:46

До кога ще пиша мнения, без те да излизат?!

Добре, ще започна от начало. Ако старото ми мнение излезе, извинявам се за повторението!
Та казвах, че Нокиа пуска конкурнет на Х1 половин година по-късно. Може би като излезе тази Нокиа, ще има вече Х2.
Казах също, че Нокиа не си мърдът пръста за своите фенове. От почти 3 годни произвеждат еднакви телефони, без иновации, без нищо интересно, а им искат същите пари всяка следваща година! Най-много ме дразни фактът, че повечето хора тук се лъжът и си казват "О, колко страхотен телефон!" и подобни... Нокиа не го заслужава!

П.П.
Аполоне, нямам нищо против теб, но просто не си прав. Ако ще и милионер да съм, пак няма да си го взема поради горепосочените причини! А за тебе телефон ще бъде някой от бъдещите модели с nVidia Tegra!

П.П.2
Аз мисля, че 3 са малко. Може би трябва всеки потребител да направи по 1, за да може някой да забележи какво става!

kkrasimir
Регистриран: 23 юли 2007, 09:14

Мнение от kkrasimir » 03 дек 2008, 19:49

И мен много ме е яд като почнат тези номера.

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 03 дек 2008, 20:12

Как можете да величаете телефон видян само на снимка?! Че дори и закани за първата покупка?! с какво впечатлява Нокия в случея? със камера? Със откраднат от HTC механизъм на отваряне? Със WIFI? Със ГПС? Ааааа сетих се.....със 16 ГБ повече памет от конкурунцията. /има няма 120 лева/
Логичните и по важни лично за мен въпроси са?
На каква архитектура ще работи машинката и с колко РАМ ще разполага.....едва когато видя тези показатели и излезе някой Бенчмарк, тогава бих дал мнение и то отново няма да бъде обективно.
Колкото и да харесвам Нокия, ще кажа само - ЗАКЪСНЯХА със около година.
Нали не се заблуждаваш, че Самсунг, Епъл и HTC са напълнили гащите а? И ще стоят със скръстени ръце до догодина юни месец. Но да не стане тогва да си харесаш някой от тези телефони и отново да си разочарован от нокиа, че доста постово от този сорт имаш...още от времето на Н95:-)

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 03 дек 2008, 21:59

Поздравявам те за мнението Omax!

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 03 дек 2008, 22:15

И аз се хабих за оня дето духа да пиша 2 страници пост .. тоя сайт скоро ще рухне - на собствениците им пука обаче само да има колкото се може повече реклами :(((

BrutalTel
Регистриран: 18 мар 2007, 01:59

Мнение от BrutalTel » 03 дек 2008, 23:03

Няма скоро да се отдаде на някого да направи каквото и да е преди Нокиа.Оттук нататак се съмнявам че ще се удаде възможност като с Аппле с Аифона.От Нокиа вече подготвят дисплеи с жест управление.

spe
Регистриран: 20 май 2005, 00:21

Мнение от spe » 04 дек 2008, 00:21

А защо да не "величаем" както казваш ти? Влизам тук в свободното си време за удоволствие и не виждам нищо лошо да помечтая. Ти виждам че си гуру в областта и прогнозите кой какво ще извади като модел идното лято. Друг съфорумец писал, че на никой не му трябвали 32 ГБ... ами да не си сменя телефона бе. Или аз съм много назад или вие сте изпреварили времето си пичове!
На мен ми харесва идеята да съм с 32 ГБ. Правя пълен бекъп на MyDocuments, качвам два филма, сядам в самолета и почвам да страдам защо нямам още 32 ГБ да си кача и видеото от сватбата.
Няма как да са закъсняли с година от цитираните от теб брандове, тъй като модела съчетава всичките плюсове поотделно в един корпус (сложи си отметка).

Ако обаче сте изпреварили времето си, значи изоставате с мястото.

P.S. В крайна сметка темата е за N97 - имаш ли предложение къде да публикуваме положителните си впечатления?
предпочитам да не ми отговаряш, за да не отклоняваме допълнително темата от
СТРАХОТНИЯ НОВ NOKIA N97

amary
Регистриран: 16 окт 2008, 16:18

Мнение от amary » 04 дек 2008, 00:26

как да го кажа по образно ... ?!?!?! еми май така - Б Р А В О !!!!!!!!!!!!!!!!

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 04 дек 2008, 01:10

Не съм настроен отрицателно въобще, но бих си взел 5800 Tube пред N97..

Да изчакаме повече информация за модела, с какво да разгроми за сега - с нищо! Тепърва ще се разбере с какъв процесор е и колко рам има, а и нещо доста важно: интерфейса на джаджата..
За момента не впечатлява с повечето памет - по скоро е интересно как седят нещата с Nokia Maps 2.0 Touch ??
А и още нещо..- защо няма трансмитер..? :) Ясно, че и 5800 няма, ама все пак според мен повечето памет и qwerty не оправдават цената, на която ще излезе..

Според мен N97 е междинен модел, а на MWC ще представят нещо наистина сериозно от най-тежката артилерия (нещо доста по-комерсиално).. :)

spe
Регистриран: 20 май 2005, 00:21

Мнение от spe » 04 дек 2008, 01:29

Не зная дали си заслужава да взимаш под внимание РАМ и процесор когато говорим за симбиан.
В едно сравнени м/у операционните на симбиан видях, че 9.5 върви в пъти по-бързо и безпроблемно, с поддръжка на маса новости и гъдели спрямо старите 8.1 напр. както беше 6630, върху машина със същите параметри.
Оттогава съм склонен към експерименти :)

Отговори