N97
Re: Nokia N97
правилно си се ориентирал,вземи си нокията при всички положения,само изчакаи септеври октомври,ноеври,да оправят бъговете,а и да се нормализира цената,както при всичко ново има неща които не са перфектни.иначе телефона е супер,без конкуренция на пазара.взимаи без да се замисляш.работих с него 2 дни,перфектен е,няма никакви проблеми(поне за 2 дни),освен забиването някои път.в момета е с 16 гб пълни).аз също съм работил с извесните марки телефони,наи-добре са се преставили нокиите,такаче избора ти е абсолютно правилен.
като немогат да си позволят нокия,тя вече не е хубава,не добра и още куп глупости,има една поговорка от басните на лафонтен,гроздето като е високо,то е кисело.(лисицата обичала грозде опитала се да яде,но то било високо,и тогава си казала то е кисало),та така и с нокията,не е хубава за тия които немогат да си я позволят.в момета нокиа 97 е без почти никаква реална конкуренция на пазара.
имам нокия 95 и самсунг омния(с които работя повече от година).мога да ви кажа че с омнията съм се набутал.много по зле е от нокия.много ми е смешно като хора които не са работили с нито един от двата дават ''компетентно'' мнение.първото просто забележете телефоните от миналата година на самсунги телефони на нокия,колко са изгубили от цената едните и колко другите.телефоните на самсунг губят цените си много по бързо,от колкото при нокия.
като немогат да си позволят нокия,тя вече не е хубава,не добра и още куп глупости,има една поговорка от басните на лафонтен,гроздето като е високо,то е кисело.(лисицата обичала грозде опитала се да яде,но то било високо,и тогава си казала то е кисало),та така и с нокията,не е хубава за тия които немогат да си я позволят.в момета нокиа 97 е без почти никаква реална конкуренция на пазара.
имам нокия 95 и самсунг омния(с които работя повече от година).мога да ви кажа че с омнията съм се набутал.много по зле е от нокия.много ми е смешно като хора които не са работили с нито един от двата дават ''компетентно'' мнение.първото просто забележете телефоните от миналата година на самсунги телефони на нокия,колко са изгубили от цената едните и колко другите.телефоните на самсунг губят цените си много по бързо,от колкото при нокия.
Хах прав си без конкуренция е. Вярно нито самсунг, нито apple ползват 1 и същ остарял хардуер с години. И като държат цена кво? Да не би да значи, че са със четриядрен процесор и затова да я държат? iphone-ти също държат. А относно това, че нокията се плюела, защото била скъпа... :D :D ... Къци, Къци :D :D . Само да те осветя, че в момента OmniaHD е по-скъпа от N97-та. Ама то ще е заради някоя дреболия сигурно... Кво като има капацитивен АМОЛЕД дисплей, или процесора на 3GS и Pre?
Хахахха ;))) лафонтенчо мамин.
[Quote]...няма никакви проблеми(поне за 2 дни),освен забиването някои път..[/Quote]
Много ясно, то няколко забивания за 2 дни нe са никакъв проблем :D
Ама тъпаците, които нямат пари за Нокиа, не могат да го разберат.
Много ясно, то няколко забивания за 2 дни нe са никакъв проблем :D
Ама тъпаците, които нямат пари за Нокиа, не могат да го разберат.
Искам да попитам всички тук РАЗБИРАЧИ, коя машинка или по-точно, коя техника не забива?!?
Вашата машинка, наречена УМ, АКЪЛ,МОЗЪК,....., не Ви ли забива?!
Всички са големи компетенции тук, но само на писаници! Колко от Вас притежават телефона?!
Вашата машинка, наречена УМ, АКЪЛ,МОЗЪК,....., не Ви ли забива?!
Всички са големи компетенции тук, но само на писаници! Колко от Вас притежават телефона?!
Там е работата, че РАЗБИРАЧИТЕ не биха си го купили, оставили са удоволствието на ламюгите.
Пък от толкова хора вече са си играли/го притежават и никой не се намери да отговори на съвсем елементарните въпроси стил как е реализирана българската клавиатура...?
Пък от толкова хора вече са си играли/го притежават и никой не се намери да отговори на съвсем елементарните въпроси стил как е реализирана българската клавиатура...?
Отговор на въпросът "Коя машинка не забива?" няма нали?!
То и телефон с нищо и никакви характеристики може да ти забие, като например т.нар. "фенерчета-телефони". Така че нещата са много относителни.
Относно разбирачите, не винаги са толкова компетентни за каквито се мислят. Изказвам мнението си от личното ми сблъскване с тях, точно по такива въпроси.
Къде са тия хора, които са си играли/притежавали?! До този момент има само 2-3 коментара от общо 46 страници форум... Форумът не е ли да се изкажат мнения относно телефона, а не за сравнение с този или онзи модел? И то сравнения на база спецификация на букви и цифри от някой сайт.
То и телефон с нищо и никакви характеристики може да ти забие, като например т.нар. "фенерчета-телефони". Така че нещата са много относителни.
Относно разбирачите, не винаги са толкова компетентни за каквито се мислят. Изказвам мнението си от личното ми сблъскване с тях, точно по такива въпроси.
Къде са тия хора, които са си играли/притежавали?! До този момент има само 2-3 коментара от общо 46 страници форум... Форумът не е ли да се изкажат мнения относно телефона, а не за сравнение с този или онзи модел? И то сравнения на база спецификация на букви и цифри от някой сайт.
Ами как да ти кажа, моята машинка не забива, ама това е вероятно защото е доста проста и няма мултитаск. ;)
Когато на пазара се появят два модела в близък ценови клас и характеристики, сравнението е неизбежно. Пък виж колко странно се получава, че предварителните сравнения на спецификациите напълно се покриха с мнението на omax, който притежава и двата телефона.
Най-лесно е кажеш, компетентните , разбирачите , специалистите... не знам си какво. Но по-голям смисъл би имало, ако покажеш с кои мнения не можеш да съгласиш или към коментарите на кой изпитваш съмнения...
В крайна сметка ако само притежатели говорят за даден телефон, то би трябвало да има по 20 мнения в повечето теми. А да не говорим, колко по-пристрастни ще са.
Когато на пазара се появят два модела в близък ценови клас и характеристики, сравнението е неизбежно. Пък виж колко странно се получава, че предварителните сравнения на спецификациите напълно се покриха с мнението на omax, който притежава и двата телефона.
Най-лесно е кажеш, компетентните , разбирачите , специалистите... не знам си какво. Но по-голям смисъл би имало, ако покажеш с кои мнения не можеш да съгласиш или към коментарите на кой изпитваш съмнения...
В крайна сметка ако само притежатели говорят за даден телефон, то би трябвало да има по 20 мнения в повечето теми. А да не говорим, колко по-пристрастни ще са.
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Не съм съглсен с теб поради една проста причина - всеки средно интелигентен човек може да забележи разликата от едно компетентно мнение и едно от типа "Самсунгите са мега хипер ултра яки, другите да са боклуци, само Самсунг баце" от от тоя род. В почти всички теми най-безпристрастните мнения са точно на ползващите телефона и обратното - повечето от тези, които са го гледали модела само на снимка изказват крайно пристрастни и необосновани мнения. Да, случва се някой много да си хвали телефона, но това е поради факта, че на него му върши работа и задоволява 100% от нуждите му. Но повечето мнения на ползващите телефона изтъкват и минусите на модела който ползват, както и това какво им липсва.
Пък и какво лошо ако темите имат по 20 мнения??? По-добре 20 качествени, отколкото 200 само глупости и заяждане. Така и хората, които нямат време да седят дълго във форума ще могат да намерят всичко много по-лесно отколкото да се ровят по няколко часа за най-дребни неща.
Пък и какво лошо ако темите имат по 20 мнения??? По-добре 20 качествени, отколкото 200 само глупости и заяждане. Така и хората, които нямат време да седят дълго във форума ще могат да намерят всичко много по-лесно отколкото да се ровят по няколко часа за най-дребни неща.