N97
Re: Nokia N97
Аз вече дори не знам, дали мозъкът ми има БГ калвиатура:D(whistle)(whistle)
beldame, ако не е тайна, за какво ползваш телефоните си?
Capo_69, ти да кажеш нещо против Нокиа, не мога да повярвам :)
ShinG0 - има
Capo_69, ти да кажеш нещо против Нокиа, не мога да повярвам :)
ShinG0 - има
[Quote]@beldame:
"XA!
Всеки си знае нуждите и като купува дадена техника защо я иска и за какво ще я ползва.
На мен не ми е проблем, че няма кирилица, поради простата причина, че АЗ телефона няма да го взема, за да пиша в някой форум... както вече казах.
За всеки влак си има пътници, са казали хората. На теб едно може да ти хареса, на мен друго... Дори и не ползвам менюто на БГ, така че дори и това е от без значение за мен!
Но все пак много те моля, не ме нападай аз за какво бих използвала телефона и до колко ще ми бъде нужна клавиатурата на БГ, едва ли знаеш по-добре от мен самата! Като искаш на 100% и държиш да има клавиатура на БГ се пренасочи към друг модел, марка телефон.."[/Quote]
В никакъв случай няма да те "нападам" ;)
Това дали АЗ ще ползвам кирилица за форуми или за други цели...., няма значение.
Аз и в този момент телефона освен за говорене, не го ползвам за друго.
Просто значението на поста ми е, че принципно устройството трябва да е с кирилица и аз държа много на това, ако телефона официално се произвежда за БГ пазар.
Ако от неведоми пътища е пристигнал от Лондон или ....... USA, може ;) да е простимо :D
Но в подобен случаи ......, аз не бих го купил от БГ без БГ меню и ......... кирилица.....
[Quote]@board:
"Capo_69, ти да кажеш нещо против Нокиа, не мога да повярвам"[/Quote]
Мога - мога ;)
Всичко което не е на добре ......, търпи критики БЕЗПРИСТРАСТНО (angry)
Това наистина е голям ГАФ за този производител и то ако произвежда телефона за този район и да няма кирилизация (no)
Това е неуважение дори (no)(no) и трябва да се "накаже" продукта с НЕ купуване на продукта !!!
"XA!
Всеки си знае нуждите и като купува дадена техника защо я иска и за какво ще я ползва.
На мен не ми е проблем, че няма кирилица, поради простата причина, че АЗ телефона няма да го взема, за да пиша в някой форум... както вече казах.
За всеки влак си има пътници, са казали хората. На теб едно може да ти хареса, на мен друго... Дори и не ползвам менюто на БГ, така че дори и това е от без значение за мен!
Но все пак много те моля, не ме нападай аз за какво бих използвала телефона и до колко ще ми бъде нужна клавиатурата на БГ, едва ли знаеш по-добре от мен самата! Като искаш на 100% и държиш да има клавиатура на БГ се пренасочи към друг модел, марка телефон.."[/Quote]
В никакъв случай няма да те "нападам" ;)
Това дали АЗ ще ползвам кирилица за форуми или за други цели...., няма значение.
Аз и в този момент телефона освен за говорене, не го ползвам за друго.
Просто значението на поста ми е, че принципно устройството трябва да е с кирилица и аз държа много на това, ако телефона официално се произвежда за БГ пазар.
Ако от неведоми пътища е пристигнал от Лондон или ....... USA, може ;) да е простимо :D
Но в подобен случаи ......, аз не бих го купил от БГ без БГ меню и ......... кирилица.....
[Quote]@board:
"Capo_69, ти да кажеш нещо против Нокиа, не мога да повярвам"[/Quote]
Мога - мога ;)
Всичко което не е на добре ......, търпи критики БЕЗПРИСТРАСТНО (angry)
Това наистина е голям ГАФ за този производител и то ако произвежда телефона за този район и да няма кирилизация (no)
Това е неуважение дори (no)(no) и трябва да се "накаже" продукта с НЕ купуване на продукта !!!
казаха че няма да се предлага с клавиатура на кирилица и съответно с опция за писане на кирилица. само менюто е на български
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Ми ако има руски език за писане,пак ще става да се пише на кирилица... като на E71 също няма БГ език на псиане,но на руски става да се пише на кирилица!:)
странно решение при положение, че в русия се предлага с кирилица
http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/n97-full/pic/pic01.jpg
http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/n97-full/pic/pic01.jpg
Подкрепям Capo_69!
Опитайте да ползвате сайта на Nokia на български
и ще видите, че е напълно безполезен!
И българите са клиенти като всички други, но
плащат повече за този апарат от други.
Опитайте да ползвате сайта на Nokia на български
и ще видите, че е напълно безполезен!
И българите са клиенти като всички други, но
плащат повече за този апарат от други.
Мислиш, че е стабилна защото не си ползвал на apple. Преди имах нокия Н73 МЕ и операционна система беше ужасно.
Apple със стабилна операционна система не съм видяла до сега...
Част от потребетилите на Nokia N97 се оплакват във форумите от надраскаване обектива на камерата, причинено от покриващото го капаче. Ето цялата новина - http://technozona.bg/?mod=news&article=3385