Най-евтиният Lumia смартфон на Nokia
Най-евтиният Lumia смартфон на Nokia
Идеалният за мен телефон! След като излезе веднага ще го взема. Може би единственият недостатък е липсата на светкавица. Някой да знае на каква цена ще се продава, защото досега не попаднах на подобна информация.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Re: Най-евтиният Lumia смартфон на Nokia
[Quote]Идеалният за мен телефон![/Quote]
Ако позволиш една провокация...Клавиатура на кирилица не ти ли трябва? Говорят, че липсвала в тази оп. с-ма?
Ако позволиш една провокация...Клавиатура на кирилица не ти ли трябва? Говорят, че липсвала в тази оп. с-ма?
\"смартфон с Windows Phone 8\" ами май има в тая ОС клавиатура на БГ:P
WP8 има Българска локализация, или казано по друг начин е преведен (и) на български. Как мислиш, дали има клавиатура за писане на Български език?
-
Има клавиатура като отделно написано приложение, ...както едно време, ако си спомняш кирилизирането с Flextype за Windows 3.1, но не и на системно ниво...Това знам, без личен опит ...
-
Зададох така провокативно въпроса, защото това наистина ме интересува, а в темата за лумия 820, така и не стана ясно...Много добре, ако се окажеш прав...
www.mobilebulgaria.com/forum/420542/2/0/1/re-nokia-lumia-820
www.mobilebulgaria.com/forum/420566/2/0/2/re-nokia-lumia-820
[Quote]Автор: ne4o
Публикувано: 13.02.2013 17:04
Приложението,което си посочил,не може да замести напълно липсата на БГ клавиатура.Чрез него например,не можеш да търсиш или да вписваш в указателя си на БГ.Не можеш да пишеш на кирилица,директно в този форум(може чрез копиране на текст).Можеш да пишеш в търсачката,да пращаш мейли и СМС,но при условие,че първо влезеш в самото приложение.Това за мен е супер неудобно и освен това ти пречи да използваш функционалността на телефона.
П.П.Наистина ли няма вградена БГ клавиатура или само липсва фонетична?Нали все пак има БГ меню.
ne4o
Дата: 13.02.2013 23:14
Явно не си ме разбрал съвсем.След като получиш СМС и решиш да върнеш отговор,не можеш да използваш приложението.Трябва да излезеш от СМС,да отвориш приложението,да напишеш съобщението и тогава избираш съответния адресант.След като ти излезе текста в карето за СМС на адресанта,не можеш да редактираш или да добавиш нищо,защото вече си излязъл от приложението.Трябва да го пренапишеш наново,пак от приложението.Това е така,защото приложението просто копира,автоматично текста и го поставя в карето за СМС.Няма и как да използваш приложението,за да пишеш във форума,освен да копираш текста и го поставиш.И пак не можеш да добавяш в текста или да го редактираш,след това.Аз го използвах известно време през лятото,но се отказах,по горните причини.
Не ми отговори,каква БГ клавиатура е вградена в Lumia-та.[/Quote]
www.mobilebulgaria.com/forum/420542/2/0/1/re-nokia-lumia-820
www.mobilebulgaria.com/forum/420566/2/0/2/re-nokia-lumia-820
[Quote]Автор: ne4o
Публикувано: 13.02.2013 17:04
Приложението,което си посочил,не може да замести напълно липсата на БГ клавиатура.Чрез него например,не можеш да търсиш или да вписваш в указателя си на БГ.Не можеш да пишеш на кирилица,директно в този форум(може чрез копиране на текст).Можеш да пишеш в търсачката,да пращаш мейли и СМС,но при условие,че първо влезеш в самото приложение.Това за мен е супер неудобно и освен това ти пречи да използваш функционалността на телефона.
П.П.Наистина ли няма вградена БГ клавиатура или само липсва фонетична?Нали все пак има БГ меню.
ne4o
Дата: 13.02.2013 23:14
Явно не си ме разбрал съвсем.След като получиш СМС и решиш да върнеш отговор,не можеш да използваш приложението.Трябва да излезеш от СМС,да отвориш приложението,да напишеш съобщението и тогава избираш съответния адресант.След като ти излезе текста в карето за СМС на адресанта,не можеш да редактираш или да добавиш нищо,защото вече си излязъл от приложението.Трябва да го пренапишеш наново,пак от приложението.Това е така,защото приложението просто копира,автоматично текста и го поставя в карето за СМС.Няма и как да използваш приложението,за да пишеш във форума,освен да копираш текста и го поставиш.И пак не можеш да добавяш в текста или да го редактираш,след това.Аз го използвах известно време през лятото,но се отказах,по горните причини.
Не ми отговори,каква БГ клавиатура е вградена в Lumia-та.[/Quote]
То това стана национален въпрос!
820 го има по магазините.
Отивай, пробвай и да се спре тая мъка:D
820 го има по магазините.
Отивай, пробвай и да се спре тая мъка:D
-
[Quote] То това стана национален въпрос!
.....Отивай, пробвай и да се спре тая мъка:D[/Quote]
Защо? Какво против ли имаш...Нали за това е форума...или не дай Боже да падне някаква сянка на съмнение върху продукт на Нокия?Недей така, моля те:)
.....Отивай, пробвай и да се спре тая мъка:D[/Quote]
Защо? Какво против ли имаш...Нали за това е форума...или не дай Боже да падне някаква сянка на съмнение върху продукт на Нокия?Недей така, моля те:)
Не се засягай!
Аз си помислих:
ако наистина искаш да знаеш.
А иначе си пиши(beer)
Аз си помислих:
ако наистина искаш да знаеш.
А иначе си пиши(beer)
стига сте писали глупости,
[B]Windows Phone 8[/B] поддържа български език, ето линкове за незнаещите:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windowsphone/develop/hh202918(v=vs.105).aspx
http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2012/12/18/going-global-language-support-in-windows-phone-8.aspx
[B]Windows Phone 8[/B] поддържа български език, ето линкове за незнаещите:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windowsphone/develop/hh202918(v=vs.105).aspx
http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2012/12/18/going-global-language-support-in-windows-phone-8.aspx