Nokia 6300 - карта ?
Nokia 6300 - карта ?
Здравейте
Интересува ме Nokia 6300 до колко mb Мемори карта може да и бъде сложена ?
Интересува ме Nokia 6300 до колко mb Мемори карта може да и бъде сложена ?
Re: Nokia 6300 - карта ?
2gb, като на повечето нокии
аз ти препоръчвам 1гб не ти трябва повече това е много памет за телефон
i s 1gb edvam 6a di6a
С 1ГБ ще върви добре,но с 2Гб ще има забавяне!!!!
Препочърчвам ти 1ГБ да му сложиш!!!!
Препочърчвам ти 1ГБ да му сложиш!!!!
Аз в момента си имам 6230i с 1gb карта, бачка без проблеми. Затова гледам към нещо друго, което може да му се сложи повече памет. Бях се преориентирал към N91 (4gb), но много слухове чувам че ако го взема втора ръка, тоя хард диск може и да умре... Т.е. остава ми избор друг симбиан като N80 или N73, че на тях може да им се сложи 2gb карта. Е да, ама честно казано, предпочитам "чиста" Nokia S40 платформа (примерно 6300), от колкото Симбиан. Да ме прощават колегите със Симбиански телефони, но за мене лично те имат повече бъгове и недостатъци, от колкото положителни качества, лично мнение, нищо лично към никой. Имал съм отдавна няколко 6600 и 7610 - ужас. Новите може и да са по-малко бъгави, вярно че си имат някои компютърни функции за манипулация с файлове, които са по-удобни спрямо на S40 серия, но като цяло....
Ама както казвате че 6300 се забъгва с 2гб карта, а по-добре 1гб.... ми аз по-добре да си стоя с 6230i-то което вече си има 1 гига карта... Объркан съм честно казано.
Ама както казвате че 6300 се забъгва с 2гб карта, а по-добре 1гб.... ми аз по-добре да си стоя с 6230i-то което вече си има 1 гига карта... Объркан съм честно казано.
Вземи си 6300.По-добър плейър,превъзходен интерфейс,супер звук с хубави слушалки.Моят е с 1GB и
е много бърз.Ще работи отлично и с 2GB.
Не съм срещал оплаквания.На мен никой
не ми е отказвал да тествам картата,сложи я и сам реши.
е много бърз.Ще работи отлично и с 2GB.
Не съм срещал оплаквания.На мен никой
не ми е отказвал да тествам картата,сложи я и сам реши.
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Със сигурност е тестван с 1гб, но повече незнам
телефоните на Нокия подържащи 2гб се броят на пръсти
Определено мисля че ще имаш проблем с 2гб
Определено мисля че ще имаш проблем с 2гб
В ръководството на 6300 е описано, че работи с 2ГБ, мисля че е достатъчно, като инфо