a az mislq 4e snipera se doblijava do typotata si xaxaxa;)DefaultUser написа: ↑16 юли 2004, 21:39Moeto mnenie e 4e avtora na temata se doblijava po intelekt do zaglavieto na pusnatia si komentar... heheheheee ;)
NOKIA 6600 SIMBIOZA MEJDU DYRVO I KAMYK
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: NOKIA 6600 SIMBIOZA MEJDU DYRVO I KAMYK
Wij sega perfekten telefon na pazara njama, edinstweno moje da bade perfekten ako si go naprawish po porachka. Ima mnogo po-dobri ot 6600, no za tazi cena, w momenta toj e naj -dobar - priznaj si, znaesh che e taka. W koj drug telefon za 589 lw shte namerish trite neshta koito ti spomenah.
Otnosno SL 45, podlojih te na test za oligofreni, spoko ne si takaw. Ako se chudish zashto go naprawih i me mislish w momenta za kreten procheti temata za SL 45 i shte widish. Ima hora wsjakakwi, prosto iskah da se ubedja che ne si zaguben. :)
-
- Регистриран: 17 юли 2004, 10:21
NOKIA 6600
Абе дърво си е 6600 - казвал съм преди защо,пък и някой хора не са огранчени от цената когато си купуват телефон (да не почвам пак за разликата между нашите и западните оператори),а за дизайна - без коментар...
-
Re: NOKIA 6600
prav e.tova e istina dyrvence si e.kvo da se pravi.vse pak e NOKIADefaultUser написа: ↑17 юли 2004, 10:31Абе дърво си е 6600 - казвал съм преди защо,пък и някой хора не са огранчени от цената когато си купуват телефон (да не почвам пак за разликата между нашите и западните оператори),а за дизайна - без коментар...
Re: NOKIA 6600
Emi ne si go kupuwaj togawa. Za kwo si ja napisal taja tema, kato ne ti hareswa ne si go wzimaj, nali i drugite kompanii trjabwa da pecheljat ot neshto. Towa e smartphone wse pak, wzemi si na Panasonic G5
-
awe smqh tova e nai-dobriqt telefon 6600 ... nali se doseshtash che sledvashtiqt po dobar e k700 ama e 200lv otgore .. ti palqchi sigurno imash nqkakav smeshen SE T630 i si mislish che e hubav telefon palqk ... ne kazvam che ne e hubav ama sravnenie sas 6600 e bahti i sheshnoto telefonche 6600 e nai-dobar ... spored mene .. 3-te nai dobri telefona sa : XDA 3 , SE K700i i 6600
-
Re: Tap Si We Brato!!!
vai smqtai che ne mi se pishe cql den shte te narejdam ... as ko sam vinoven che nqmash pari da si q kupish i imash nqkakav smradluv simens a ? darvo e maika ti ... vai naprao are daite nqkoi kanal vav mIRC da vidim koi telefon e po hubav i t.n. che tuka me marzi prez 2 min da gledam forumi i laina ... are kajete edin kanal i da posporim koi tel e po dobar .. palqk ... nickson e prav trqq i da ima mizernici kato tebe ako nqma simens shte falira normalno!DefaultUser написа: ↑17 юли 2004, 12:01Emi ne si go kupuwaj togawa. Za kwo si ja napisal taja tema, kato ne ti hareswa ne si go wzimaj, nali i drugite kompanii trjabwa da pecheljat ot neshto. Towa e smartphone wse pak, wzemi si na Panasonic G5
-
takae, zaebi gi. Te jiveyat v nyakakuv izmislen tehen svyat na nokia... nicsan, ha da vidime koi v temata za SL45 nyakoga e kazval, 4e sl45 e po-dobar ot 6600?????? Mai nikoi!!! I mai kretena tuka si ti. Abe kvo izobshto sam sednal da se razpravyam s nyakakvi piklivi bebentsa... Toia pa drugiya se zasyaga, kato 4eli 6600 mu e maika... Zashto obijdash 4oveka we??? Maika mu bila darvo. Da ne bi ti da si go pravil toia telefon, ta taka li4no go priemash?? Tuka sdamo si kazvame mneniyata!! Abe vii ste nenormalni we. Ne znam koi go e yad... mai vas vi e yad, shtoto az imam sl45 oshte kogato beshe 1100 leva. A vie togava ste bili s nekvi piklivi mirizlivi nokii 3310 ili 8210... i sia tuka mi se fukat s nyakakva glupava, nedovarshena darvena shibana i smotana 6600. Tya pone da imashe funktsiite na SX1... ama ne. Nyama gi. Aide begaite da si igraete na bebeshkite igri4ki ;)DefaultUser написа: ↑17 юли 2004, 14:03vai smqtai che ne mi se pishe cql den shte te narejdam ... as ko sam vinoven che nqmash pari da si q kupish i imash nqkakav smradluv simens a ? darvo e maika ti ... vai naprao are daite nqkoi kanal vav mIRC da vidim koi telefon e po hubav i t.n. che tuka me marzi prez 2 min da gledam forumi i laina ... are kajete edin kanal i da posporim koi tel e po dobar .. palqk ... nickson e prav trqq i da ima mizernici kato tebe ako nqma simens shte falira normalno!
-
Awwwwwwwwwwe SL45 tiiii moi6 li da si zavre6 tela otzat e . a ?ko ? stiga si izbival kompleksi za tela si e. i as nesam po4itatel na nokia ama ne si mislja 4e moja t310 e po-ubafDefaultUser написа: ↑17 юли 2004, 14:33takae, zaebi gi. Te jiveyat v nyakakuv izmislen tehen svyat na nokia... nicsan, ha da vidime koi v temata za SL45 nyakoga e kazval, 4e sl45 e po-dobar ot 6600?????? Mai nikoi!!! I mai kretena tuka si ti. Abe kvo izobshto sam sednal da se razpravyam s nyakakvi piklivi bebentsa... Toia pa drugiya se zasyaga, kato 4eli 6600 mu e maika... Zashto obijdash 4oveka we??? Maika mu bila darvo. Da ne bi ti da si go pravil toia telefon, ta taka li4no go priemash?? Tuka sdamo si kazvame mneniyata!! Abe vii ste nenormalni we. Ne znam koi go e yad... mai vas vi e yad, shtoto az imam sl45 oshte kogato beshe 1100 leva. A vie togava ste bili s nekvi piklivi mirizlivi nokii 3310 ili 8210... i sia tuka mi se fukat s nyakakva glupava, nedovarshena darvena shibana i smotana 6600. Tya pone da imashe funktsiite na SX1... ama ne. Nyama gi. Aide begaite da si igraete na bebeshkite igri4ki ;)