Nokia 808 PureView предлага камера с невиждана резолюция
Re: Nokia 808 PureView предлага камера с невиждана резолюция
Думи, думи, думи- изпозлваш ги, а мислиш ли въобще какво казваш? Човек има правото да бъде фен на която и да е компания, това е за уважение, защото спрямо собствените си разбирания застава и казва "това ми харесва, това не". Глупави са тези, които стоя беучастно и нямат собствено мнение, а обсъждат сухи факти без да изразят какво мислят по въпроса. Разбира се, това е нещо човешко, пак го казвам, ако повлияе на професионалния живот на даден човек, тогава вече не е хубаво. Но какво лошо има в това да кажеш "страхотна камера, голям сензор, много МР, харесва ми, браво" или пък "има ужасен интерфейс, остарял и безмислен"? И двете са вярни, не е ли така?
Дам, камерата е много добра. Ще е интересно да се види разделителната способност на оптиката. Едва ли е 40 мегапиксела. Предполагам е под 5, но и това ще е невероятно постижение. Вероятно отново използват отделен медиа-процесор, като в N8.
Сега да видим отговора на жалтурковците от самсунг и лж. Ще се напъват завалиите да направят телефон с 38 мегапиксела. :)
Те не само корейците, ами и японците също, особено сони, панасоник и шарп.. Сигурно сега всички седят и се вайкат някъде, предчувствайки как нокиа 808 ще им вземе всичките клиенти не само при телефоните, ами и при фотоапаратите. Даже и канон треперят от тази нокия :)
(whistle)
Определено стози телефон Nokia се върна в играта, мисля че няма да зарежат Symbian. Давам си почивка от Андроид, мисля да продам ГС2 и да се завърна при добрия стар нов беле Symbian.(whistle)
Определено стози телефон Nokia се върна в играта, мисля че няма да зарежат Symbian. Давам си почивка от Андроид, мисля да продам ГС2 и да се завърна при добрия стар нов беле Symbian.(whistle)
nokia благодариха на toshiba, които май са направили сензора
nokia благодариха на toshiba, които май са направили сензора
Закакво им е да се напъват да правят телефон със такава камера?Те Самсунг много добра програма следват и засега е печеливша!А Нокия може да примамва такива балъци като теб със техните камерафони!Изобщо не ми трябва смартфон със толко голяма камера,мен и 8мпхл ми е достатъчно!
не е лошо телефончето, но нещо резолюцията на дисплея ми се струва малко, аз не държим на камера по скоро ми харесва екрани с добра резолюция, като айфон 4/4с или нексус.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Адаш кажи кви пари му искаш на галаксито веднага ш го шитнем, като искаш да се връщаш в първи клас.:D:D:D
Samsung GALAXY S22 Ultra