NOKIA C6-първи впечатления
Re: NOKIA C6-първи впечатления
Boyan4o едва ли е взел телефонният указател и избира произволни номера. Предполагам се обажда на познати хора, с които се е чувал и от Е71 и знае как звучат.
[Quote]Boyan4o едва ли е взел телефонният указател и избира произволни номера. Предполагам се обажда на познати хора, с които се е чувал и от Е71 и знае как звучат. [/Quote]
:)
Може и да си прав. Нека да го оставим да отговори сам.
Аз от опит мога да кажа, че Е-серията на Нокиа имат една от най-добрите чуваемости от всички Нокиа телефони. Не знам обаче как ще се държат телефоните от новата С-серия.
Нека и да по-прочете по чуждите сайтове - може някой друг да има подобен проблем и да се решава със софтуерен или хардуерен ъпдейт.
хайде да не го стряскаме - нека да се нарадва на новия телефон!
;)
:)
Може и да си прав. Нека да го оставим да отговори сам.
Аз от опит мога да кажа, че Е-серията на Нокиа имат една от най-добрите чуваемости от всички Нокиа телефони. Не знам обаче как ще се държат телефоните от новата С-серия.
Нека и да по-прочете по чуждите сайтове - може някой друг да има подобен проблем и да се решава със софтуерен или хардуерен ъпдейт.
хайде да не го стряскаме - нека да се нарадва на новия телефон!
;)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Честито!
С здраве да си го ползваш. Аз също го разглеждах телефона за няколко минутки,и за краткото време за което го видях,останах с добри впечатления от него.:)
С здраве да си го ползваш. Аз също го разглеждах телефона за няколко минутки,и за краткото време за което го видях,останах с добри впечатления от него.:)
Спокойно ,хора. Нищо сериозно няма с чуваемостта. Споменах го,просто защото беше нужно да се отбележи,че е малко по-глухо. Обадих се наприятел с LG Arena и е по-добре при него. Дори не съм усилил звука до края. Има още едно или две деления. Няма да се изплаша,мен това не ме притеснява. Чува си се нормално. Помня само ,че при Е71 беше наполовина увеличено,затова. А мощността на WiFi-то никога няма да си намаля,защото искам да е колкото се може по силно. Батерията и всеки ден да я зареждам ,не ме притеснява.
P.S. Да допълня. Явно всичко е до навик. Сега като мина време,въобще не ми изглежда,че звукът е глух. Просто забравих по-различното звучене на предшния ми телефон и сега не ми прави впечатление.
Купувайте и цъкайте. Според мен цената е много добра за такова устройство. В Технополис е 519 лв,което си е най-ниската цена за свободна продажба. Преди малко му накачих 20-тина игри. Всичко се инсталира за секунди. Сега ще гледам кое как върви.
P.S. Да допълня. Явно всичко е до навик. Сега като мина време,въобще не ми изглежда,че звукът е глух. Просто забравих по-различното звучене на предшния ми телефон и сега не ми прави впечатление.
Купувайте и цъкайте. Според мен цената е много добра за такова устройство. В Технополис е 519 лв,което си е най-ниската цена за свободна продажба. Преди малко му накачих 20-тина игри. Всичко се инсталира за секунди. Сега ще гледам кое как върви.
:)С интерес следя твоите коментари, пиши всичко което ти е харесало или не, на една ръка съм да си го купя, но искам да се убедя че ще съм доволен.(yes).Предполагам че инфото ще е полезно и за други бъдещи потребители.
Благодаря за полезната и акуратна информация, която предоставяш. Трябва да има повече такива теми във форума и да се насърчава постването им. (yes)
Утре отивам в гората да поснимам малко и с него и ще видим резултата. Ще пробвам и GPS-a ама хич не съм наясно безплатно ли е,не е ли?
Ovi Maps-a е безплатен от версия 3.0.1 . Виж с коя си на телефона и ако е по стара - актуализирай. A-GPS-а се свързва с интернет за да тегли инфо за спътниците, но може и да се изключи тази функция за бързо позициониране.
Къде пише с коя версия е. Би трябвало да е последната,все пак е нов модел телефон.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Утре отивам в гората да поснимам малко и с него и ще видим резултата. Ще пробвам и GPS-a ама хич не съм наясно безплатно ли е,н[/Quote]
Ти хубаво ще пробваш,ама все пак трябва да качиш и някоя GPS-навигация.... като например Гармин. Иначе не взима пари.... взима пари само ако си включил отметката на A-GPS,но това са 0,05/0,10 ст. само до като намери спътници.
Ти хубаво ще пробваш,ама все пак трябва да качиш и някоя GPS-навигация.... като например Гармин. Иначе не взима пари.... взима пари само ако си включил отметката на A-GPS,но това са 0,05/0,10 ст. само до като намери спътници.