NOKIA C6-първи впечатления
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: NOKIA C6-първи впечатления
Такава опция няма!
Влизаш в Настройки-Свързване-WLAN-Опции-Настройки-Опции-Допълнителни настройки-тук ще ти се появи предупреждение(отговаряш с да )- ще се появи само едно меню'Автоматична конфигурация-активирана' - кликаш върху нея и тогава ще ти се появят настройките на WLAN. По подразбиране е на 100mW повече от това не можеш да я увеличиш.
Добре, ами защо като съм в другата стая и си сърфирам чрез wi-fi през 4-5 мин. ми излиза и ми дава че е WLAN мрежата е изгубена, а съм на 4-5 метра от модема ?
Ами при отворена клавиатура съм чул че има такъв проблем, но п
ри мен го няма. Опитай се да не докосваш с ръка лявата странична част под буксата за слушалки, там се намира WLAN антената и си сложи firmware 20.0.041.
ри мен го няма. Опитай се да не докосваш с ръка лявата странична част под буксата за слушалки, там се намира WLAN антената и си сложи firmware 20.0.041.
-
- Регистриран: 30 дек 2010, 21:09
здравейте,аз ли не търся или няма мнение по въпроса за навигация на нокия с6.питам ви,като специалисти-при използуването на навигация от апарата заплащаме ли ?изключила съм свързване чрез интернет.клик на карти-настройки/вляво на екрана/-интернет-връзка/офлайн/-мрежова дестинация-wap услуги.друго трябва ли да се направи и моля за мнение,защото незнанието е страшна пропаст.от три дена имам апарата изчетох всички форуми и това което намерих съвсем не ме удовлетвори.
Само няколко стотинки и няколко кБ , ако си включила A-GPS :) Чрез него ,получавайки информация от мобилните клетки се свързваш по-бързо:) Ако го изключиш малко по-бавно ще е позиционирането:) Картите трябва да си ги свалила и да са на мемори картата:)
-
да свалих си карта от ovi maps все пак не мога да схвана,инсталацията на навигация ли е безплатна или ползуването.обадих се на виваком и те не успяха да ми отговорят.а сега де?
Инсталацията на картите и ползването и са безплатни. За A-GPS, който е за първоначално (по -бързо) установяване на местоположението през мрежата на оператора се ползва интернет но това е само за кратко докато се установи връзка. Или това са двата варианта:
- GPS работи без да се свързва с мрежата на оператора, но ще се чака известно време 10 -15 минути докато намери сателитите
- GPS работи като се свърже за 10 - 20 секунди към мрежата на оператора за по-бързо позициониране чрез клетките на оператора, след това връзката с мрежата прекъсва и си ползваш GPS с картите които са инсталирани безплатно
- GPS работи без да се свързва с мрежата на оператора, но ще се чака известно време 10 -15 минути докато намери сателитите
- GPS работи като се свърже за 10 - 20 секунди към мрежата на оператора за по-бързо позициониране чрез клетките на оператора, след това връзката с мрежата прекъсва и си ползваш GPS с картите които са инсталирани безплатно
-
благодаря за отговора!(yes)(beer)какви настройки ми трябват,за да не плащам?и още нещо ако настроя връзка чрез wi-fi при необходимост,това означава ли че ще ползувам безплатен интернет,благодаря предварително
Ако Wi Fi мрежата в която искаш да влезеш е заключена , то няма да можеш да ползваш Интернет освен ако не знаеш юзер нейма и паролата за влизане в нея. Иначе има много безплатни Wi Fi мрежи които са отворени за обществен достъп. Настройките за Интернет през мрежата на оператора са в СИМ картата ти или ако нямаш можеш да ги получиш, но определено цените няма да ти допаднат.