NOKIA E50 vs. NOKIA 6630
NOKIA E50 vs. NOKIA 6630
Здравейте, фен на марката НОКИЯ съм. Решил съм да сменя стара си нокия с нова, но все още не съм направил избора си. Харесвам и двата телефона Е50 и 6630, но не мога да направя правилния избор. Разчитам на вашият съвет.
Това което ме привлича в е50 е уеб браузера, с който може да се ровя в интернет направо от мобилния си телефон. Може би като плюс считам и по-новата версия на симбиана (макар да съм чувал че операционна ната система може да се ъпгрейдва и евентуално ако си купя 6630 ще мога да му сложа и на него 9.1). Екстрите на е50 от рода на пълен гласов контрол и документ вюър мисля че не са съблазнителни за мен на този етап. Колкото до самия вюър мисля че може да се изтегли също - поправете ме ако греша.
Времето за разговори е внушително това вече приемам за значителен плюс.
Разяснете ми при нокия 6630 ъпдейта на софтуера и възможността за сърширане в интернет през телефона възможно ли са.
Това което ме привлича в е50 е уеб браузера, с който може да се ровя в интернет направо от мобилния си телефон. Може би като плюс считам и по-новата версия на симбиана (макар да съм чувал че операционна ната система може да се ъпгрейдва и евентуално ако си купя 6630 ще мога да му сложа и на него 9.1). Екстрите на е50 от рода на пълен гласов контрол и документ вюър мисля че не са съблазнителни за мен на този етап. Колкото до самия вюър мисля че може да се изтегли също - поправете ме ако греша.
Времето за разговори е внушително това вече приемам за значителен плюс.
Разяснете ми при нокия 6630 ъпдейта на софтуера и възможността за сърширане в интернет през телефона възможно ли са.
Re: NOKIA E50 vs. NOKIA 6630
Zdr pich.
Idvata telefona sa super mogat gore dolu edni i sashti neshta no vse pak e50 s po nov symian.
Za nego ima poveche prilojenia otkolkoto za 8.
I vse pak poslednoto reshenie e tvo no lichno az predpochitam 6630.
Idvata telefona sa super mogat gore dolu edni i sashti neshta no vse pak e50 s po nov symian.
Za nego ima poveche prilojenia otkolkoto za 8.
I vse pak poslednoto reshenie e tvo no lichno az predpochitam 6630.
6630 не може да се ъпдейтва до по-нова платформа. е50 е много по-добър избор, и по-компактен.
Е50 е с по яка батерия екран камера сичко!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Vzemi si 6120.
-
- Регистриран: 20 апр 2006, 18:48
6120 e mnogo dobur!!!! imah 6630(mnogo sum dovolen ot modela), no re6ih 4e e vreme za promqna...:))) i 6120 e dobro re6enie,kato cena i funkcii...e50...emi stava,no ne e ne6to 4ak puk tolkova po-dobro ot 6630...
с 6630 мога ли да се ровя в интернет сайтовете?
Разбира се, че можеш!
Сега ще ви кажа как си купих Е50...Точно когато излезе 6300 гаджето ми направо припадаше по този телефон,съжалих я и й го купих (пък и викам айде сега един телефон е тамън ще спре да ми дудне) както и да е,мина се доста време на мен все повече ми харесваше този телефон.Един ден отидох до Технополис да купя навигация за колата и започнах да разглеждам насам-натам,жидях телефоните,веднага отидох при 6300,до тогава не бях виждал е50 никъде.Двата телефона бяха един до друг,видях Е50 до него и направо го взех без да мисля една сек!Мога да ви кажа че телефона е уникален,абслютно семпъл дизаин и супер много функций,но тои е за хора които намират приложението му,а не за пиклиовци които незнаят каква тояга да изжадят на масата в кафето.Имам и сироко,но за какво ми е той освен ало-ало и чао!