Nokia E51 - какво толкова му харесвате?
Re: Nokia E51 - какво толкова му харесвате?
ebay. com и аз ги загледах :)
и мен ме дразнят страничните бутони ама и бутона за вкл/изкл. нещо като че ли ми е вдлъбнал навътре и по-трудно реагира трябва повече зор да го натисна хубаво :( иначе клавиатурата е бомба бре :) с тия дебели пръсти дето съм на 100кг-мов човек кво повече да искам :)
като го поглена сутрин моя е51 на шкафчето
при лек сумрак, ми изглежда като ферари тестароса при залез. егаси якия телефон,
цял ден съм сред телефони и всеки път като видя е51 на витринката между другите си казвам егаси якия телефон, като го взема в ръка тоя телефон с неговата приятна тежест и хладинка и направо ми става чурчето.
да не говорим каква работа ми върши това чудо.
а само тия гумирани бутони дето след време изчезват са слабото място.
при лек сумрак, ми изглежда като ферари тестароса при залез. егаси якия телефон,
цял ден съм сред телефони и всеки път като видя е51 на витринката между другите си казвам егаси якия телефон, като го взема в ръка тоя телефон с неговата приятна тежест и хладинка и направо ми става чурчето.
да не говорим каква работа ми върши това чудо.
а само тия гумирани бутони дето след време изчезват са слабото място.
ааа Е51 ми спаси живота на 2 изпита :) сложа го на крака и айде преписвай как да не го обичам :)
Как си поръчваш и как плащаш? До дома ти ли носят поръчката? Имаш ли някаква идея?
Плащаш с дебитната си карта. Прехвърляш парите от дебитната си карта в някоя онлайн сметка - да речем moneybookers.com или e-gold - виждаш първо с кого работят от ebay .
След това задаваш плащане чрез твоята онлайн сметка и воала. Доставката ти е лично до дома с куриер. Ако има в офертата и money back период още по-добре. Това е опция да върнеш пратката ако не ти харесва съдържанието в срок да речем 1 седмица, но трябва да я върнеш в същото състояние, както си я получил.
След това задаваш плащане чрез твоята онлайн сметка и воала. Доставката ти е лично до дома с куриер. Ако има в офертата и money back период още по-добре. Това е опция да върнеш пратката ако не ти харесва съдържанието в срок да речем 1 седмица, но трябва да я върнеш в същото състояние, както си я получил.
Това е един от любимите ми телефони - изглежда страхотно, особено за мъжки телефон - класически, изчистен модел. И в двете цветови разновидности е привлекателен. От функционална гледна точка - има всичко необходимо на средностатистическия клиент на достъпна цена. И освен всичко това - от доста време е на пазара, много малко са върнати за сервиз.
Тук в обявите май някой продаваше
поръчвам през сайта, плащам през paypal с кредитна карта, пристига на адреса по пощата
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?btype=0&id=481120
Ето тук е обявата...
Ето тук е обявата...