Nokia E7 стана телефонът на 2010, виж кой печели Nokia N8
Nokia E7 стана телефонът на 2010, виж кой печели Nokia N8
Как е възможно телефон на 2010 г да стане такъв който още не се продава?
Това е уникално:S
Това е уникално:S
Re: Nokia E7 стана телефонът на 2010, виж кой печели Nokia N8
Виж какъв смешен телефон е на второ място хаха :D :((woo)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Винаги ме е очудвало колко е абсурдна тази класация...
Телефон на годината само според анкетата, иначе истинския телефон на годината е друг!
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Дано за другата година правилата за гласуване се променят,защото фарсът тази година бе очевиден!
И простете за нетактичния,но напълно резонен въпрос-Кога ще видим пълните резултати от класацията,както общата,така и отделните подкласации?
Има ли причина да не ги обявявате или проблема е "технически"? :|
И простете за нетактичния,но напълно резонен въпрос-Кога ще видим пълните резултати от класацията,както общата,така и отделните подкласации?
Има ли причина да не ги обявявате или проблема е "технически"? :|
:D У-ни-кал-но!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Хора,ви е си гласувахте за този телефон. Начина на гласуване не се е променял през последните 3 години, но на вас чак сега не ви хареса. Помня имаше обсъждане във форума преди как да бъде организирано гласуването и тогава повечето хора подкрепиха този начин на гласуване.
Единствената намеса, която аз съм направил е да изтрия тези, които гласуват от 50 акаунта, иначе всичко друго си е от вашите гласове, имам ги при мен в офиса, който има съмнения да заповяда при мен да ги види глас по глас!
Единствената намеса, която аз съм направил е да изтрия тези, които гласуват от 50 акаунта, иначе всичко друго си е от вашите гласове, имам ги при мен в офиса, който има съмнения да заповяда при мен да ги види глас по глас!
Напротив, всяка година има недоволни. По дяволите, как може тези 2 телефона да са на челните места?! Това е подигравка!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Недоволни винаги ще има. Пак казвам - не съм гласувал аз за тези телефони, а вие. При всички гласувания, избори, анкети и т.н. има един не малък процент недоволни, но за съжаление не може да се угоди на всички. На мен лично избора ми допада, тъй като съм потребител на Symbian ^3 и се радвам, че Е7 стана телефон на годината, макар че ми се искаше повече N8 да стане...
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
И все пак добре е да се вслушате в критиките по отношение на класацията,които в голямата си част са съвсем на място, и другата година да преработите правилата за гласуване.
А аз пак ще попитам:
[Quote]И простете за нетактичния,но напълно резонен въпрос-Кога ще видим пълните резултати от класацията,както общата,така и отделните подкласации? [/Quote]
А аз пак ще попитам:
[Quote]И простете за нетактичния,но напълно резонен въпрос-Кога ще видим пълните резултати от класацията,както общата,така и отделните подкласации? [/Quote]