ако някой го е ползвал поне 15 дни да драсне става ли този телефон за работа? като изключим големите му възможности извън телефонията, как е бързината, симбиана, батерията, удобен ли е в ръката и джоба, налага ли се отваряне за ползване на обичайните функции...
ако някой продава също да драсне:)
Nokia E70 - някой с преки впечатления?
Re: Nokia E70 - някой с преки впечатления?
Az go imam ot 4 meseca i sum mnogo dovolen ot telefona. Burz e, WiFi raboti mnogo dobre polzval sum go no mnogo mesta s HotSpot v Sofia- svurzva se bez problem. Displaya e neveroiaten pri rezolucia 352X416 stranicite v internet izglejdat mnogo dobre. Otvariam go samo kogato polzvam Icq za da pi6a po burzo ili kogato pi6a SMS. Pri zatvoreno polojenie telefona e napulno funkcionalen. Slu4valo se e da ne go otvariam ciala sedmica. ako iska6 pove4e info ili ima6 interes ot zakupuvane zvunni na 0888607758
Аз бих искал да знам от къде си си го закупил, защото го няма никъде в наличност в София. Да не говорим, че на повечето места даже не са чували за модела. В ''Мобил свят'' дори ми казват: Ние току що получихме Е50, а Вие Е70 чак търсите. После питам за М600i, а те: Г-не, какви са тези извънземни модели, които търсите?В интернет ли сте ги видели? В България ги няма. Това става началото на декември :-) Смятай :-)
Az sum go kupil ot germanos v TZUM sre6tu skromnata suma ot 909lv. s dve godini garancia e. kupih go kraq na avgust 2006g.
V momenta ako niakoi ima interes da go kupi ot men sre6tu sumata ot 650lv neka zvunne na 0888 607758. Ot Sofia sum.
V momenta ako niakoi ima interes da go kupi ot men sre6tu sumata ot 650lv neka zvunne na 0888 607758. Ot Sofia sum.
имам чисто нов к750. толкова нов, че още ми седи в магазина на 2ве в младост1:) не се шегувам, извън София съм и не успявам да го взема от сестра си, която бачка там. гаранцията е 2 години и ще е на твое име или без име. ако той те интересува кажи какви пари искаш отгоре за да взема е70? ако не здраве да е, не смея да дам 650 кинта за апарат, който изглежда невероятен, но същевременно може да се окаже неподходящ още на другия ден.