Nokia Lumia 920 в България след 20 март
-
- Регистриран: 20 дек 2006, 17:28
Re: Nokia Lumia 920 в България след 20 март
Голямо чакане падна, най-после само където скоро излизат и по новите флагмани и, какъв е смисъла?
Samsung GALAXY S22 Ultra
няма нови флагмани с wp8
няма wp8 телефони от 2013 ,защото производителите загряха че няма много бъдеще в WP...както и големия неуспех на Windows 8 RT :D
Исках да кажа, че HTC вече извадиха едно страшилище, Sony също, очакваме и S4! А те чак сега се сетиха да пуснат вярно хубав е, но в сравнение с другите и на парите, които ще се предлага си е пълен смях.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Моето мнение е следното:
Имам Galaxy S3 4.1.2 Android супер посредствена платформа!
Имам Iphone 4 е долу горе добре но откъм обхват е доста зле!
Според мен WP8 има доста сериозно бъдеще, колкото и разни ламери тук да го оплюват!
Имам Galaxy S3 4.1.2 Android супер посредствена платформа!
Имам Iphone 4 е долу горе добре но откъм обхват е доста зле!
Според мен WP8 има доста сериозно бъдеще, колкото и разни ламери тук да го оплюват!
[Quote]Моето мнение е следното:
Имам Galaxy S3 4.1.2 Android [u]супер посредствена платформа[/u]!
Имам Iphone 4 е долу горе добре [u]но откъм обхват е доста зле[/u]!
Според мен WP8 [B]има доста сериозно бъдеще[/B], колкото и разни ламери тук да го оплюват![/Quote]:D:D:D
Цитат на деня:D по темата, за WP и по точно 920, имаше една стара песен на Георги Станчев - Ти ужасно закъсня:P
Имам Galaxy S3 4.1.2 Android [u]супер посредствена платформа[/u]!
Имам Iphone 4 е долу горе добре [u]но откъм обхват е доста зле[/u]!
Според мен WP8 [B]има доста сериозно бъдеще[/B], колкото и разни ламери тук да го оплюват![/Quote]:D:D:D
Цитат на деня:D по темата, за WP и по точно 920, имаше една стара песен на Георги Станчев - Ти ужасно закъсня:P
ааа леле пич made my day (flower)
Понеже ми стана интересно,моля те сподели с нас защо Андроид е посредствена платформа?
И къде WP има сериозно бъдеще(като изключим надеждите на Nokia).
Сигурно сега ще кажеш че и Tizen и Firefox имат сериозно бъдеще :D
Понеже ми стана интересно,моля те сподели с нас защо Андроид е посредствена платформа?
И къде WP има сериозно бъдеще(като изключим надеждите на Nokia).
Сигурно сега ще кажеш че и Tizen и Firefox имат сериозно бъдеще :D
Една читава безплатна офлайн навигация няма, то не че и платените са много ок!
Ще кажеш има гоогел мапс, да ама в роуминг, не е много подходящ избор!
Force close колко често се появява, бих казал с пъти повече от send dont send на MS!
IOS поне това му е предимството, че не забива!
Бих казал, че убунту има по-голямо бъдеще от джавандроид!
Ползвам Android от версия 3 honeycomb е няма по бъгаво нещо от него!
И 120 ядра да му сложат, пак няма да струва!
Galaxy-to докато беше с 4.0.4 беше какво да ти кажа антителефон, сега с по-новата версия взе че малко се пооправи!
Как мислиш ще си купя ли други устройства с андроид след като имам две?
Изчерпи ли им се житейския път, едва ли ще повторя, по-скоро потретя закупуването на устройство с андроид!
Нокия 920 или по-нова ще е определено следващото ми устройство!
Ще кажеш има гоогел мапс, да ама в роуминг, не е много подходящ избор!
Force close колко често се появява, бих казал с пъти повече от send dont send на MS!
IOS поне това му е предимството, че не забива!
Бих казал, че убунту има по-голямо бъдеще от джавандроид!
Ползвам Android от версия 3 honeycomb е няма по бъгаво нещо от него!
И 120 ядра да му сложат, пак няма да струва!
Galaxy-to докато беше с 4.0.4 беше какво да ти кажа антителефон, сега с по-новата версия взе че малко се пооправи!
Как мислиш ще си купя ли други устройства с андроид след като имам две?
Изчерпи ли им се житейския път, едва ли ще повторя, по-скоро потретя закупуването на устройство с андроид!
Нокия 920 или по-нова ще е определено следващото ми устройство!
така ли хм...значи не си пробвал - Sygic,iGoMyWay,Sygic Aura,CoPilot Live и още много други...Представи си не казах Google Maps :Д
Безплатно - стига да знаеш къде да търсиш - ще те улесня(знам понякога google search е труден :D ) - http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?135-Android-%D0%9D%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F
Не си толкова запознат с Андроид колкото си мислиш ...Как при мен няма force close(моя телефон е от 2010 година едно ядрен с 1 ГХ процесор и ПОЗНАЙ - Android 4.2.2 върви перфектно :D HTC Desire).
Сега няма как да ми кажеш че по-стар софтуер не върви перфектно на 4 ядрен телефон от 2012 година(който има мноооого житейски път още).Руутни си го и му сложи какъвто искаш софтуер.
iPhone-a няма да го коментирам не съм го ползвал много ,пък и нямам много добро мнение за Apple.Home screen с икони и затворена ОС - какво толкова има да се обърка :D
Купи си Нокията и след 1 година ще плачеш че няма поддръжка... Пък и не можеш да ме убедиш че Нокията може да прави повече от един Android или iOS.
Безплатно - стига да знаеш къде да търсиш - ще те улесня(знам понякога google search е труден :D ) - http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?135-Android-%D0%9D%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F
Не си толкова запознат с Андроид колкото си мислиш ...Как при мен няма force close(моя телефон е от 2010 година едно ядрен с 1 ГХ процесор и ПОЗНАЙ - Android 4.2.2 върви перфектно :D HTC Desire).
Сега няма как да ми кажеш че по-стар софтуер не върви перфектно на 4 ядрен телефон от 2012 година(който има мноооого житейски път още).Руутни си го и му сложи какъвто искаш софтуер.
iPhone-a няма да го коментирам не съм го ползвал много ,пък и нямам много добро мнение за Apple.Home screen с икони и затворена ОС - какво толкова има да се обърка :D
Купи си Нокията и след 1 година ще плачеш че няма поддръжка... Пък и не можеш да ме убедиш че Нокията може да прави повече от един Android или iOS.