Nokia N73 vs. SE K800i
Nokia N73 vs. SE K800i
Кой от двата модела прави по-добри снимки?
Re: Nokia N73 vs. SE K800i
И двата правят много добри снимки , само че К800 има ксенонова светкавица и на тъмно ги прави добре , докато диода на нокиата е за никъде на тъмно ( освен ако не снимаш от 4 - 5 см. растояние , тогава може и да ти свърши работа ) .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Съгласен съм с център, и двата правят мн. добри снимки... от там нататък ти си решаваш - смарт или не...
Според мен К800 прави по-добри снимки.
За снимките на тъмно две мнения няма. Но и при достатъчно светлина снимките на N73 са с неестествени цветове и много "шум". Снимките от К800 са по-ясни и контрастни, с по-живи и естествени цветове и далеч по-добро качество.
Ето няколко снимки от К800, ако някой ти прати от N73 предполагам сам ще видиш разликата.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21112&AlbumId=84544
За снимките на тъмно две мнения няма. Но и при достатъчно светлина снимките на N73 са с неестествени цветове и много "шум". Снимките от К800 са по-ясни и контрастни, с по-живи и естествени цветове и далеч по-добро качество.
Ето няколко снимки от К800, ако някой ти прати от N73 предполагам сам ще видиш разликата.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21112&AlbumId=84544
k800 sa po-dobri . no az bih predpo4el n73 kato telefon
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
+ i za displaya na n73
К800,че снима на тъмно съм съгласен,зашото има ксенова светкавица,но през деня Нокиа Н73 си ги прави перфектни,пък и дисплея на Нокиата е по добър.Аз ви питам-аккво можете да качите на К880 освен теми и музика....?,а на Н73 почти всичко.
deril ,нито дисплея,нито снимките през деня са по-добри на Нокията. Просто си се набутал и ти с много пари за едно кухо лого. Всички шушляци казват като папагали\\\" Нокията си е Нокия\\\"... ама като се порежете на поредното шумно рекламирано скъпо дърво, гледате тъпо и пишете глупости. За всички е ясно, че никога няма да го признаете..Освен теми и музика, можеш да качваш филми, приложения, и още 1 милион непотребни неща, с които да си пълниш апарата ако искаш....Не се излагай, и стига вече с тия сравнения че ми писна от простотии!
K800i si zamestva digitalen aparat ot nisak klas, kak moje da go sravniavate s nokiata?! Displeia na K800 e otlichen, ne zablujdavaite choveka s glupavi rasajdenia ot sorta, az imam nokia, zatova tia e nai-dobra
Двата телефона правят сходни снимки . С преимущество на К800 на тъмно , главно заради ксеноновата светкавица.
Но тъй като подхванахте темата , ще кажа че като функционалност N73 определено превъзхожда. Доста поддържани файлови формати , по-добри програми , по-яки игри , различни емулатори...
Но тъй като подхванахте темата , ще кажа че като функционалност N73 определено превъзхожда. Доста поддържани файлови формати , по-добри програми , по-яки игри , различни емулатори...