Nokia N8 е хит според анализатор на Morgan Stanley

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Nokia N8 е според анализатор на Morgan Stanley

Мнение от A4i » 03 дек 2010, 23:16

Сравнението на N8 и iPhone 4 е като между калкулатор и лаптоп. N8 е с изклчително стар хардуер, а софтуера му е беден откъм възможности и интерфейс - смартфон за тъпаци. Разцъкайте един зареден със актуалните програми iPhone, пък после си купете праисторическата бръкма на Nokia. Не говоря наизуст, мерил съм ги и двата смартфона и IT е точна наука.

ScorpiMorpi
Регистриран: 23 дек 2009, 15:58

Мнение от ScorpiMorpi » 04 дек 2010, 00:17

Сравненията между N8 и Iphone 4 са трудни защото все пак N8 е и телефон. С него може да се говори с други хора(да се чуват добре и да държат телефона както си искат) и т.н. Освен това за него не са нужни програми за да си кача една проста Мп3-ка или филм или клип. Може би някой хора ги е яд, че са си купили Iphonе 4, но ние нямаме вина за това. Другото, което забелязах е, че хората, които хвалят ябълката и висоооокото IT на телефона са доста......неграмотни. Пишат диалектно и с купища правописни грешки (woo) А знаете ли, че ябълките се правят в Китай и единственото нещо, което слага Епъл е логото и голямата цена (no)

НаблюдателЕ
Регистриран: 23 окт 2010, 15:59

Мнение от НаблюдателЕ » 04 дек 2010, 02:09

@ ScorpiMorpi:

Простичко момченце, фенче на бедничката Nоkia...

Като ти чете човек драсканиците, веднага му става ясно, че не си и помирисвал iPhone 4 и N8, за да кажеш нещо съществено.

N8 има технически проблеми, каквито никой iPhone не е имал досега.

N8 се базира на Symbian, която е на прага на гробищата, единствения проблем е, че Nokia не и е избрала още вида на ковчега

Като прегърнеш с ръка антената на N8, сигнала ще спадне така, както спада на всеки друг телефон

Камерата, която толкова хвалиш, има по-малка чувствителност от тази на iPhone (знаеш ли защо) и не може да записва видео 720p/30fps, както iPhone 4

Питаш се наивно какво е уникалното в iPhone 4... Ако беше учил езиците в училище, намаше сега да си на това дередже! Ще ти предложа само една уникалност :), дето я няма в друг телефон, [B]даже[/B] и в [B]баналния[/B] Nokia N8: дисплей с 326 ppi

Още: Удобно ли то е да отговаряш на позвъняване, докато гледаш филм на ТВ предаван от телефона ти по HDMI? Забрави HDMI! Истината е стриймване през WiFi мрежата, и това е, което iPhone 4 може да прави, а не да се кичи с кабели!

И последно - не знам как си с географията, икономическата... но изглежда не си надхвърлил нивото на езиците... Къде мислиш се произвежда N8? Я погледни на твоя N97 и виж какво пише под акумулатора? Знаеш ли изобщо какво означава да се [B]прави[/B] един телефон в Китай? И ако е толкова лесно да се прави това, което Apple прави в Китай - [B]слага[/B] логото си и голямата цена, защо ли Nokia не прави същото? Или Nokia не работи за акционерите си, а за бедните и наивни момченча, като теб?

Залягай над уроците, момче и си отваряй [B]само[/B] очите и ушите, времето на Java игричките отдавна мина :)

MetalPower
Регистриран: 17 ное 2007, 00:24

Мнение от MetalPower » 04 дек 2010, 02:38

Е*аси гадните хейтъри дето сте някои.Толкова ли сте тъпи, че не можете да разберете, че всеки си има вкус?Правите си майтап с фирма, чиито служители изкарват много повече пари от родителите ви.Мислите си, че като имате айфони и все едно притежавате най-добрия телефон?Scorpi пък написа коментар против айфон и веднага всички му скочихте все едно ви е напсувал на майка.Мозъците ви са доста промити от чичо ви Стив.Не мога да разбера как може да кажете, че момчето(господина) е беден, защото бил ползвал Н97.К'во и е на Н97?Едва ли ако бяхте чак толкова умни на каквито се правите щяхте да киснете цял ден във форум за телефони.Пък и на какво дередже е пичът?Обяви го за най-големият малоумник на света, защото посмя да защити марката от, която е доволен?И т'ва го казва възрастен човек, който поне малко тря да мисли като такъв?Т'ва е все едно да кажа, че някой е прост от мен само, защото не слуша рок и метъл(по трудна музика за изпълнение ако има здраве му кажи).Ама карай к'во да се прави гадно е като моя Hero няма жироскоп,99999999 милиона приложения,резолюция 5700:378000,супер-мега-хипер-дупер-ледотрошачо-разбивачо-хипер-смазващо яка камера и не знам още к'во.Хората продават телефони за да изхранят семействата си вие казвате, че били изостанали и не знам си к'во си.Вземете се събудете, че напоследък доста идиоти срещам. (yes)

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 04 дек 2010, 06:12

Много лъжи и клевети има в твоя коментар. Абсолютно същото мога да кажа и за айфон.
Най отблъскващото от телефона е политиката на компанията, отричаща всичко друго.
Един пример е спора с adobe и липсата на flash.
Липсите в този телефон са много, но най фрапираща е липсата на flash в браузъра и то за телефон който претендира за най добър в сърфирането. Най лошото е че тази политика се пренесе и в таблета им.
Когато един човек се самозабрави като г-н Джобс се получават тези аномалии, на липса на толкова важна поддръжка като flash 10.1.

На N8 му липсва само едно и това е качествен браузър, но се надявам с последния ъпдейт това да се случи. Когато има и това, за мен това ще е най функционалния, удобния и евтения умен телефон. Между другото той и сега поддържа Flash 10.1 във браузъра си.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 04 дек 2010, 11:47

Много ми е интересно как всичките фанатици тук са по един калъп изляти.Едни и същи думи за доводите за ползата от телефона (въртят се предимно около бройката на приложенията и че бил скъп и не всеки може да си го позволи) всичките са върли противници на флаша (защото така казва Господ Джобс интересно ако каже че ще пусне флаш как изведнъж ще станат негови привърженици) как мразят и презират всички с друго мнение за божествената марка по един и същ начин.Какво толкова ви притесни Н8 че чета в темата само жлъчни коментари без покритие.Кейуан теб визирам наблюдателя поне се опитва да пише нещо по темата.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

ScorpiMorpi
Регистриран: 23 дек 2009, 15:58

Мнение от ScorpiMorpi » 04 дек 2010, 11:48

:D:D:D НАБЛЮДАТЕЛЮ благодаря, че ме разсмя. Не вярвах, че в толкова малко написано може да се вложат толкова глупости (woo) По профила ми тук ли съдиш за мен :D На 30 години съм и имам няколко телефона - N70, N95, N97(финландска), Samsung Wave S8500 а надявам се скоро(за Коледа да речем) и N8 или HTC Desire HD. Не знам каква бедност те гони, но явно сега пестиш пари за да смениш Айфон3 за Айфон4 :D Няма изобщо да споря с теб защото все едно споря с ....радиото - едно си знае едно си дрънка. Между другото 3Gs е много хубав телефон и е за предпочитане пред 4. За финал да те попитам къде е антенката на N8 (woo) ? Ако не я откриеш ела да ме хванеш мен за.....канелката :D

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 04 дек 2010, 12:14

Така, първо пропадна младото поколение, сега и 30-годишните западат, явно. Впрочем, как можеш да се чудиш между N8 и DesireHD. Какви са ти доводите за N8?

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 04 дек 2010, 12:20

Keyone,вече желанията на хората ли почна да определяш?:S

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 04 дек 2010, 16:02

Това е технологичен форум и участниците в доскусията но трябвало да знаят компютрите имат параметри, измерими в цифри и съпоставими. Също така дизайна на процесорите се преди от една фирма -ARM и има поколения на този дизайн.

Отговори