Nokia N8 и Nokia C7 в магазините на GLOBUL и GERMANOS
Re: Nokia N8 и Nokia C7 в магазините на GLOBUL и GERMANOS
[Quote]... 1320 или общо 2158 лв. [/Quote]
Екстра ми звучи... Някакси по византийски (woo)(whistle)
Екстра ми звучи... Някакси по византийски (woo)(whistle)
... И 4 инчов дисплей с 360х640 пиксела резолюция ;) :D
Nokia си е Nokia- потъващ кораб. Ох, не, моя грешка, извинявам се. [B]ОТНОВО ЧАКАМЕ В СКОРО ВРЕМЕ ДА ВИДИМ НЕЩО ВЕЛИКО.[/B]
Nokia нямат вина, че БГ операторите го пускат на такава цена.
Не обсъждам цената, а моделите.
Извинявай, не съм видял, че си оффтопик. Заглавието на темата сигурно ме е подвело...
Айде ако обичаш дай някакво реално доказателство как Нокиа свири фанфарите,обещава революция или нещо подобно...
Понеже аз лично тази година не съм се натъквал на някакви помпозни изказвания от нейна страна 8)
И още нещо.не разбре ли най-сетне,че ти барабар с други дебели глави като част от сегмента на айфон-маниаците не попадат в таргет групата на фините (whistle)
Понеже аз лично тази година не съм се натъквал на някакви помпозни изказвания от нейна страна 8)
И още нещо.не разбре ли най-сетне,че ти барабар с други дебели глави като част от сегмента на айфон-маниаците не попадат в таргет групата на фините (whistle)
за феновете на apple може и да е така, но не и за 1,3 милиарда души в цял цвят
:)
междувременно се случва това
http://blogs.forbes.com/greatspeculations/2010/12/09/nokia-rides-the-n8-bus-to-smartphone-relevance-and-15-stock-price/
:)
междувременно се случва това
http://blogs.forbes.com/greatspeculations/2010/12/09/nokia-rides-the-n8-bus-to-smartphone-relevance-and-15-stock-price/
N8 беше рекламиран жестоко, МийГо не отстъпва. Но най-сменото не е липсата на конкурентни модели, а това как най-голямите фенове не спират да се самоубеждават как N8 и Symbian^3 са конкурентоспособни, а същевременно не спират да говорят за това как ще се появи MeeGo и ще се изравни с останлите ОС-и. Защо казвам това ли? Защото така изразявам мнението си, че телефонът не заслужава парите, които му искат. Включете и интернет пакетите. И какво получавате? План с много трафик, който не можете да изхарчите, защото устройството ви не става за браузване.
П.С. chilko пък никога няма да се откаже от Нокиа. Не знам кой нормален човек би заменил Desire за N8, но това си остава мое мнение. И аз не съм фен на Епъл, защото някога са създвали страхотни модели, а защото го правят сега. Какво имат Нокиа сега? Печалби? Радвайте им се и си ги ползвайте. Опа, вие не можете.
П.С. chilko пък никога няма да се откаже от Нокиа. Не знам кой нормален човек би заменил Desire за N8, но това си остава мое мнение. И аз не съм фен на Епъл, защото някога са създвали страхотни модели, а защото го правят сега. Какво имат Нокиа сега? Печалби? Радвайте им се и си ги ползвайте. Опа, вие не можете.
Просто искам да посоча колко смешни са твърденията, че Nokia, най-големия производител на телефони в света, е потъващ кораб и ще фалира. Всяка компания е имала в историята си трудни периоди, включително и Apple, но повечето са успели да излязат от тях успешно. Ето Motorola, SE и LG още се борят да си стъпят на краката, Palm обаче не успя, както и други преди тях.
Шансовете MeeGo да не прилича на нищо, което сме виждали са изключително големи, а ъпдейта на интерфейса на Symbian^3 догодина ще отстрани най-големия повод за оплакване (главно от потребителите на iOS и Android) от N8. в момента N8 ми осигурява хардуерни възможности, които друг телефон в момента не може и това за мен е достатъчно, всеки сам може да реши какво му трябва.
Както е казал Марк Твен "The report of my death is an exaggeration".
Шансовете MeeGo да не прилича на нищо, което сме виждали са изключително големи, а ъпдейта на интерфейса на Symbian^3 догодина ще отстрани най-големия повод за оплакване (главно от потребителите на iOS и Android) от N8. в момента N8 ми осигурява хардуерни възможности, които друг телефон в момента не може и това за мен е достатъчно, всеки сам може да реши какво му трябва.
Както е казал Марк Твен "The report of my death is an exaggeration".