Nokia N8 или Iphone4

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Re: Nokia N8 или Iphone4

Мнение от Samsung Galaxy S II » 27 яну 2011, 08:45

Полезно е да се надъхваш , че си купил ултра работещия айфон, след като струва 2 пъти повече от аналогично предложение на конкуренцията.
Много сте забавни г-да айфоновци, за сега ще следя всичко около вас отстрани. Давайте все в същия дух, има голяма вероятност да убедите някой да ви повярва;):D

В същност колко сте във форума, който до припадък вярвате на айфон. Джамес,кеоне,дизел,боард,наблюдател. За друг не се сещам. Няма лошо но имайте на предвид че 50% от тук са на андроид а другите 50% на Symbian. За сега сте малцинство.

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 27 яну 2011, 09:39

А N8 един флаш е извадила... бягай да бягаме ... пълна скръб, ти най добре знаеш ужасният ми опит ;)))

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Мнение от ShinG0 » 27 яну 2011, 10:18

Е няма как в бедна държава като България хората със скъпи джаджи да не са малцинство. Има два варианта, за да стане iPhone масов в България:
1) Или му пада цената спрямо българският средностатистически стандарт на живот (т.е двойно)
2) Или българският средностатистически стандарт на живот се покачва (поне двойно)
Докато стане това единствено във форуми специално посветени на Apple ще бъдат мнозинство хората използващи продуктите им :)

ПП: А сега ми хрумна и трети вариант.
3) Всички българи осъзнават очевадните предимства на iPhone пред другите телефони (пере, чисти, готви, води децата на градина etc) и спестяват пари, и вместо семейна кола да речем, купуват на всеки член от семейството най-новият модел iPhone :)
Естествено 3) е лишен от всякаква логика от практическа гледна точка, но само хората използващи iPhone могат да осъзнаят логиката в нещо супер нелогично, от което следва, че нелогичните от тяхна гледна точка остават хората неизползващи още iPhone :D

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Мнение от Jul 72 » 27 яну 2011, 10:52

Е и аз се сдобих с 4тата ябълка. Взех и мнения на хора от форума, включително и от теб, а и от цитираните от теб съфорумници. И не само тук в този форум. Поиграх си и с трите телефона, които тук обсъждате.
При мен дилемата беше н8, Галакси С, Ябълката и двуядреният LG. Първи отпадна н8, а след това бях на кантар. Оптимуса ми писна да го чакам, защото нещо се разтеглиха сроковете, а старата ми Нокия н81 вече съвсем заслужава пенсия. Така изборът за мен остана до Галаксито и Ябълката.
Искам да подчертая, че не робувам на марки, просто си сложих приоритетите при ползването. Ябълката обаче ми изкочи с добра оферта от единия от операторите и така изборът бе предопределен. И не съжалявам :) Мога да се аргументирам защо, ако трябва ;)

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 27 яну 2011, 11:12

[Quote]Но няма Флаш! [/Quote]
(yes):D

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 27 яну 2011, 11:23

Осъзнаваш ли, че спориш с хора, които са имали айОС устройства, а ти сигурно си видял таквоа нещо два пъти през живота си? Как въобще можеш да го правиш? Какво говори това за теб?

edis_feyziev
Регистриран: 18 яну 2007, 11:48

Мнение от edis_feyziev » 27 яну 2011, 11:52

Не Ви знам ко сте ползвали, ама да ми хвалите иОС толкова много...
Почти една година ползвах 3ГС, такива забивки е правил, че си нямате на представа особено в менюто на настройките в контакти маил и т.н. като се скролне надолу сиг лагва поне 2 3 пъти :), абе просто след малко употреба Не искам да променям мненията на хората и естествено на колегата който се колебае между И4 и Н8.
На иОСа му давам макс 1 2 месеца откакто си го купиш и после лагове, всеки път рестор, джаил и глупости.
Един приятел има Самсунг Галакси - Невероятен :) и аз се колебаех доста но просто Н8 ми пасваше най- много:).
Само да ти кажа аз сега съм с Н8. А най-добрият ос за мен е уебОС :).

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 27 яну 2011, 12:04

Това е добре че си с N8,ама той лагва ли,забива ли колкото айфон?

Мен друго ме притеснява,защо когато някой защитава андроид, symbian и тн, се държи на ниво и не изпада в психични кризи и не влиза в 3D виртуална фантазия, но когато се защитава айфонас изключение на боард, всичките фенове на марката са или ултра нервни и се държат че само те знаят всичко и са класи над другите, обикновено тона и речника им е вулгарен, и неистово изпадайки в идолопоклонство на един несъвършен телефон стават жалки и смешни.
Събодете се афоновци и бъдете реалисти, малко поне!

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Мнение от anonim4o » 27 яну 2011, 12:19

Този флаш на N8 явно въобще не трябва да се споменава повече щом MaxMaraa така се изказа за него. Отдавна съм се научил че на нея и няколко други човека в този форум може да се разчита на 100% без робувания на марки.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 27 яну 2011, 12:55

Всичките хейтърски неща са ми ясни, но само едно не разбирам:
Кое не намирате за логично в iOS? Конкретно, примери.

Отговори